Torstaina 23.10.2014 klo 18.30 oli tärkeä hetki Room Escape -ketjun elämässä, sillä silloin ensimmäiset pelaajat avasivat The Office- pelihuoneen oven ja sulkeutuivat tunniksi ratkomaan sen pulmia. Tämän vuoden lokakuussa Room Escape Tampere täyttää kolme vuotta ja avaa sopivasti myös kolmannen toimipisteensä. Sanotaan, että lapset kasvavat ja kehittyvät nopeasti, niin myös tämäkin.

Uusi toimipisteemme aukeaa Finlaysonin upeaan tehdasmiljööseen, jossa toinen vanhempi toimipisteemmekin sijaitsee. Toimipisteidemme nimiin tuleekin nyt hieman muutoksia, jotta pelaajamme löytäisivät helpommin perille. Vanhempi toimipisteemme on nyt nimetty sijaintinsa mukaisesti Finlayson Media 54:ksi, kun taas uusi toimipisteemme Itäisenkadun päässä tulee kantamaan nimeä Finlayson TR9, myöskin sijaintinsa mukaan.

Uusi toimipisteemme tulee poikkeamaan niin pelihuoneiltaan kuin sisustukseltaankin hyvin paljon muista Tampereen toimipisteistämme. Siinä missä Keskustorilla on läsnä nostalginen alku, mikä tekee siitä herttaisen ja rakastetun, on uusi pisteemme suoranainen elämyskeskus. Pelihuoneita Finlaysonin TR9:stä löytyy huikeat kahdeksan kappaletta, neljällä eri teemalla. Jokainen teema on Tampereella aivan uusi, sillä olemme uusineet kahden teeman pulmat niin, että jo aiemminkin pelanneet löytävät niistä uusia haasteita. Lisäksi tiloista löytyy kokoustila, jonka voit varata vaikka suunnittelupalaveriin, TYKY-päiville, polttareihin tai mihin tahansa tilaisuuteen. Päästäksesi pelaamaan, et joudu poistumaan tiloista vaan pääset hyppäämään peliemme maailmaan vain muutamalla askeleella. Tilaisuuteen on lisäksi mahdollista varata ruokailu, sillä yhteistyössä kanssamme toimii tunnettu ja ammattitaitoinen tamperelainen catering-yritys 4catering.

Verkkosivumme kokivat tässä samassa rytinässä melkoisen uudistuksen, toivottavasti pidätte! Finlayson TR9:n varauskalenteri on lisätty tässä samalla jo sivuillemme, mutta huomaattehan, että ensimmäiset varattavat peliajat löytyvät lokakuun puolelta.

Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitamme sillä ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista. Tervetuloa pelaamaan!