Polttarit pakohuoneessa

Polttarien suunnittelu aiheuttaa monelle järjestäjälle varmasti päänvaivaa. Mikä olisi sellainen aktiviteetti, joka olisi hauskaa, sopisi kaikille, kasvattaisi tiimihenkeä, vesisade ei sotke suunnitelmia ja järjestäminen sujuisi mutkattomasti? Pakohuone on vastaus kaikkiin näihin!

Pakohuoneessa arki unohtuu, ennestään tuntemattomat ryhmän jäsenet tutustuvat toisiinsa luontevasti kiperiä pulmia ratkoessa, eikä tämä laji ei ole säästä riippuvainen. Vaatteitakaan ei tarvitse vaihtaa pelin jälkeen, meidän henkilökuntamme onkin nähnyt jos jonkinlaisia polttarisankarien ja -sankarittarien asustuksia! Tähän pakettiin kuuluu yksi pakohuone, johon mahtuu max. 6 pelaajaa. Mikäli tulossa on isompi porukka, olkaa yhteydessä meihin niin suunnitellaan paketti teidän tarkoituksiinne sopivaksi.

Pakohuone, neuvottelutilan vuokra tunniksi ja Arkkupulma alk. 250€

Neukkari, kattoterassi ja kylmä bisse

Miltä kuulostaisi avara neuvottelutila kattokerroksessa ja pääsy kattoterassillemme ihastelemaan Näsijärvi-maisemia? Tähän polttaripakettiin kuuluu myös neuvottelutilan vuokra tunniksi yksityiskäyttöön, jossa voitte spekuloida rauhassa pelin kulkua ja naureskella pelin tiimellyksessä sattuneille tapahtumille! Omien juomien tuominen neuvottelutilaan on sallittua, mutta huomioittehan myös muiden asiakkaiden (sekä henkilökunnan) viihtyvyyden liikkuessanne neuvottelutilan ulkopuolella. Neuvottelutilaan mahtuu max. 23 hlöä.

Laitetaan bonuksena vielä Arkkupulma pakohuoneeseen odottelemaan päivänsankaria! Arkkupulmaan voitte tuoda esimerkiksi pienen lahjan, kirjeen, valokuvia, vihjeen päivän seuraavasta aktiviteetista, muutaman neuvoa-antavan tai mitä mieleenne juolahtaakaan! Pakohuone-elämys kannattaa kuitenkin suunnitella päivän alkupuuhaksi, sillä kirkas mieli helpottaa kummasti älynystyröiden toimimista sutjakkaasti! Pakohuoneessa on paljon hauskempaa, kun neuvoa-antavia on nautittu järki päässä. Arkkupulmaan mahtuu max. 8kpl 0,33l tölkkiä tai kolme piccolo-pulloa.

HINNASTO

(sis. pakohuone (max. 6hlö), neuvottelutila 1h, Arkkupulma)

klo 11.00-17.00 250€ (Huom. varauksen tulee päättyä klo 17.00)
klo 17.00-22.00 270€ (Huom. varauksen tulee päättyä klo 22.00)

Voit varata pakohuoneen varauskalenteristamme, “Lisätietoja”-kohtaan voitte kirjoittaa maininnan polttaripaketista. Olettehan varaamisen jälkeen vielä yhteydessä meihin polttareiden yksityiskohdista sähköpostitse aspa@roomescape.fi. Mikäli varauskalenterista ei löydy teille sopivaa kellonaikaa, kertokaa sekin sähköpostissa.