Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille etusijalla ja olemmekin ottaneet käyttöön toimenpiteitä COVID-19-viruksen leviämisen estämiseksi. Poikkeusolot vaikuttavat yleisiin käytäntöihimme, mutta pelaamaan pääsee normaalisti varotoimia, hallituksen asettamia poikkeusolojen säädöksiä ja suosituksia tarkasti noudattaen. Seuraamme aktiivisesti hallituksen, THL:n ja kuntien antamia ohjeistuksia ja reagoimme heti muutoksiin niiden vaatimalla tavalla.

Pakohuoneet eivät kuulu sulkemispäätöksen rajoituksien piiriin, joten pelaamaan pääsee edelleenkin turvallisesti sulkutilankin aikana. Emme vaadi koronapassia asiakkailtamme, mutta tulethan terveenä pelaamaan! 

Päivitämme tätä ohjeistusta tilanteen muuttuessa. Viimeisin päivitys on tehty 7.1.2022 Pirkanmaan pandemiaryhmän, Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän, valtioneuvoston, Avin ja THL:n suosituksien mukaisesti. 

Pidätämme oikeuden olla päästämättä flunssaisia henkilöitä pakohuoneisiimme. Mikäli sinulla tai ryhmäsi jäsenistä on pieniäkin flunssa- tai hengitystieoireita, siirrättehän peliaikaanne. Emme peri peruutusmaksua, jos kyse on sairastumisesta. Henkilökuntamme on ohjeistettu jäämään kotiin pienessäkin flunssassa, joten teethän sinäkin samoin!

Otamme peliryhmät vastaan porrastetusti välttääksemme tarpeettomia lähikontakteja. Pelivalvojamme noudattavat turvaväliohjeistusta, joten huomioithan myös toiset! Olemme vähentäneet pakohuoneiden käyttökapasiteettiamme turvataksemme entisestään ryhmien välisiä turvavälejä. Toimipisteiltämme löytyy tilavat odotustilat, jotka mahdollistavat turvavälien noudattamisen.

Saavuthan paikalle tasan 15 minuuttia ennen pelisi alkua. Näin mahdollistetaan ryhmien saapuminen paikalle eri aikoihin ja kontaktien määrä pysyy minimissä. Varausvahvistuksen ehtojen mukaisesti ryhmät on ohjeistettu tulemaan paikalle tasan 15 minuuttia ennen varauksen alkamista. Mikäli tulette ajoissa tai myöhässä, ja saapumisenne odotustiloihin aiheuttaisi tarpeetonta lähikontaktia, neuvoo henkilökuntamme teitä odottamaan ulkopuolella. Viikonloppuisin asiakasmäärä on suurempi kuin arkisin, joten etenkin silloin aikataulun noudattaminen on tärkeää.

Pelihuoneiden ja vastaanottotilojemme pinnat ovat päällystetty Nanoksilla, joka tappaa mikrobeja ja viruksia 24/7. Itsedesinfioituva valokatalyysipinnoite tuhoaa yhdessä valon kanssa mikrobeja ja viruksia väsymättömästi. Siivoamme ja desinfioimme tilojamme tehostetusti ja pelivalvojamme siivoavat huoneet kertakäyttöhanskat kädessä jokaisen pelin jälkeen. Ilmanvaihto pakohuoneissamme on koneellinen ja erillään muiden huoneiden tulo- ja poistoilmasta.

Kaikki pelivalvojamme käyttävät maskeja ja suosittelemme asiakkaitamme käyttämään maskia etenkin saapuessa ja lähtiessä tiloistamme. Suosittelemme vahvasti teidän käyttävän maskia myös pelihuoneessa henkilökuntamme ja seuraavien asiakkaiden terveyttä ajatellen. Jos käytät omaa kertakäyttömaskia, otathan maskeja mukaan riittävästi, myös pakohuoneeseen. Halukkaille on saatavilla kertakäyttömaskeja ja -hanskoja ilmaiseksi. 

Ohjeistamme kaikki asiakkaamme pesemään kätensä ennen ja jälkeen pakohuone-elämyksen. Kaikista pakohuoneistamme löytyy nenäliinoja, roskakori sekä käsidesiä. Käsienpesu on tärkein ehkäisykeino viruksen leviämisen estämiseksi pelihuoneissamme.

Tervetuloa pelaamaan turvallisissa merkeissä!

Mikäli haluat tietää lisää toiminnastamme, voit lukea virallisen toimintasuunnitelmamme COVID-19-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi tästä.