Ajankohtaista

Rovaniemelle uusi huone!

Posted on

Elokuussa 2019 saimme Rovaniemelle uuden huoneen. Rakensimme kokonaan uuden teeman: Ballpit Takeover. Lue lisää Rovaniemen sivuilta ja varaa aika.

Pakohuoneidemme paloturvallisuus

Posted on

Pelastusviranomaiset ovat käyneet tarkastamassa pakohuoneita koko Suomessa Sisäministeriön pyynnöstä. Myös meidän pakohuoneemme käytiin läpi. Tilamme on alueellisten Pelastuslaitosten puolesta tarkastettu ja todettu jo rakennusvaiheessa turvallisiksi. Kiitämme viranomaisia tärkeästä työstä asiakkaidemme turvallisuuden varmistamiseksi. Room Escapen tilojen hätäpoistumisteissä ja lukituksissa ei havaittu korjattavaa, joten tilamme säilyvät ennallaan. Tervetuloa pakoilemaan turvallisin mielin!

Lean Escape -koulutukset

Posted on

Room Escape koulutttaa! Etsitkö tyky-päiville parempaa sisältöä? Haluatko parantaa tiimisi ketteryyttä arjessa? Olemme kehittäneet täysin uudenlaisen konseptin tiimikoulutuksille pakopeliemme yhteyteen. Lue linkin takaa lisää! Asiakkailta kuultua Sentraali: “Mun mielestä tää oli sairaan hauskaa!” Fagerhult Oy: “Iso asia saatu viihdyttävään pakettiin.” Lean Escape -koulutus – miksi ja kuinka se syntyi:

Uusi lahjakorttikauppa!

Posted on

Room Escapen lahjakorttikauppa uudistuu! Nyt lahjakortit käyvät ympäri Suomen meidän toimipisteissämme (Helsinki, Tampere, Lahti ja Naantali). Hanki oma uusitusta lahjakorttikaupastamme: Lahjakortit Tervetuloa pakoilemaan!

Lahjakorttien voimassaoloaikaa pidennetty

Posted on

Päätimme näin joulun kunniaksi ja asiakkaiden toiveita kunnioittaen pidentää lahjakorttiemme voimassaoloaikaa. Lahjakorttimme ovat entisen neljän kuukauden sijaan voimassa nyt puoli vuotta! Käy sinäkin ostamassa ystäville, perheenjäsenille tai kollegoille vuoden toivotuin joululahja verkkosivuiltamme. Lahjakortin saat kätevästi pdf-liitteenä suoraan sähköpostiisi ilman jonottelua.

Tampereella puhaltavat muutoksen tuulet

Posted on

Torstaina 23.10.2014 klo 18.30 oli tärkeä hetki Room Escape -ketjun elämässä, sillä silloin ensimmäiset pelaajat avasivat The Office- pelihuoneen oven ja sulkeutuivat tunniksi ratkomaan sen pulmia. Tämän vuoden lokakuussa Room Escape Tampere täyttää kolme vuotta ja avaa sopivasti myös kolmannen toimipisteensä. Sanotaan, että lapset kasvavat ja kehittyvät nopeasti, niin myös tämäkin. Uusi toimipisteemme aukeaa Finlaysonin … Jatka lukemista: Tampereella puhaltavat muutoksen tuulet

Tampereella tapahtuu!

Posted on

Tampereen Finlaysonille aukeaa uusi toimipiste. Ensimmäiset pelaajat otetaan näillä näkymin vastaan lokakuun alussa. Seuraa sivujamme, lisäinfoa tulossa myöhemmin!