Ajankohtaista

Sarjakortti pakohuoneeseen seuraavilla maksuvälineillä: ePassi, Smartum, Edenred ja Tyky

Posted on

Etkö tiedä mihin käyttäisit vanhentuvan TYKY-saldosi? Nyt voit ostaa Room Escapen pakohuoneisiin henkilökohtaisen sarjakortin! Henkilökohtainen sarjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja summan voit valita itse. Sarjakortti on henkilökohtainen, joten sitä ei voi antaa lahjaksi. Sarjakortilla voi maksaa vaikka koko pelin, kunhan olet itse mukana pelaamassa ja sarjakortilla saa käydä niin montaa kertaa pelaamassa kuin kortilla … Jatka lukemista: Sarjakortti pakohuoneeseen seuraavilla maksuvälineillä: ePassi, Smartum, Edenred ja Tyky

Turvallista pelaamista oman ryhmäsi kesken myös poikkeusolojen aikana! (Päivitetty 19.4.2022)

Posted on

Olemme avoinna normaalisti! Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille etusijalla ja olemmekin ottaneet käyttöön toimenpiteitä COVID-19-viruksen leviämisen estämiseksi. Poikkeusolot vaikuttavat yleisiin käytäntöihimme, mutta pelaamaan pääsee normaalisti varotoimia, hallituksen asettamia poikkeusolojen säädöksiä ja suosituksia tarkasti noudattaen. Seuraamme aktiivisesti hallituksen, THL:n ja kuntien antamia ohjeistuksia ja reagoimme heti muutoksiin niiden vaatimalla tavalla. Päivitämme tätä ohjeistusta tilanteen muuttuessa. … Jatka lukemista: Turvallista pelaamista oman ryhmäsi kesken myös poikkeusolojen aikana! (Päivitetty 19.4.2022)

Room Escapelle töihin?

Posted on

Oletko aina miettinyt, millaista on olla pakohuoneen ”toisella” puolella ja millaista on tuottaa mahtavia pakohuone-elämyksiä? Kiinnostaako pakohuoneet myös alana? Haemme Tampereen toimipisteellemme pelivalvojia ja varavastaavaa. Jatka lukemista, niin saatat löytää itsellesi huikean hauskan duunin! PELIVALVOJA Mitä me tarjoamme? Tarjoamme hauskan työpaikan, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen! Työkaverit ovat huippuja ja ilmapiiri on rento. Työvuorot … Jatka lukemista: Room Escapelle töihin?

Uusi pakohuone Tampereelle!

Posted on

Upouusi pakohuoneemme Tampereen Finlaysonilla avaa ovensa keskiviikkona 8.7.2020! Teemaksi valikoitui Ballpit Takeover, jossa pääsette ryhmänne kanssa pelastamaan leikkipaikan kiusaajalta. Leikkipaikan pahin kiusanhenki on pitänyt teitä pilkkanaan jo monta kuukautta, mutta nyt hän astui viimeisen rajan yli! Pekka on teljennyt ja piilottanut kaikki rakkaat lelut eikä pallomereenkään pääse enää polskimaan… Onnistutteko purkamaan ansat ja palauttamaan hauskuuden … Jatka lukemista: Uusi pakohuone Tampereelle!

Avaamme pakohuoneemme 1.6.2020 alkaen! Koronaepidemian vaikutukset toimintaamme:

Posted on

Hallitus tiedotti 4.5.2020 poikkeustilan rajoitusten osittaisesta purkamisesta, joten avaammekin pakohuoneemme 1.6.2020 alkaen. Pelaamaan pääsee normaalisti varotoimia noudattaen. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille etusijalla, ja olemmekin ottaneet käyttöön toimenpiteitä COVID-19-viruksen leviämisen estämiseksi. Seuraamme aktiivisesti hallituksen ja THL:n antamia ohjeistuksia ja reagoimme heti muutoksiin niiden vaatimalla tavalla. Tästä löydät päivittyvät ohjeistuksemme COVID-19-viruksen leviämisen estämiseksi. Pidätämme oikeuden … Jatka lukemista: Avaamme pakohuoneemme 1.6.2020 alkaen! Koronaepidemian vaikutukset toimintaamme:

31.3.2020 Poikkeusolojen vaikutus aukioloihimme

Posted on

Hallitus on 30.3.2020 jatkanut poikkeusolojen voimassaoloa kuukaudella 13.5. asti. Koska mitään rajoitteita ei ole purettu hallituksen toimesta, emme mekään voi muuttaa linjaamme. Pidämme toimipisteemme suljettuina yhteisen hyvän nimissä epidemian leviämisen hidastamiseksi. Olemme tehneet kaikki toistaiseksi mahdolliset toimet, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme tämän kriisin jälkeen. Olemme varautuneet toistaiseksi jatkuvaan liiketoimintamme keskeytykseen, joka kestää selvästi pidempään kuin hallituksen … Jatka lukemista: 31.3.2020 Poikkeusolojen vaikutus aukioloihimme

Koronaepidemian aiheuttamat poikkeusolot

Posted on

Hallitus päätti 16.3.2020 poikkeustilasta, jonka on määrä olla voimassa 13.4. saakka. Samalla kehotettiin välttämään ei-välttämättömiä kokoontumisia ja vapaa-ajan toimintoja julkisilla paikoilla. Myös yli 10 hengen kokoontumiset kiellettiin. Näistä syistä ja halusta kantaa vastuumme korona-virusepidemian aikana emme vastaanota asiakkaita pelaamaan pelejämme. Toimintamme jatkuu normaalisti heti, kun se on turvallisesti mahdollista ja sallittua. Tilanteen selvittyä siivoamme ja … Jatka lukemista: Koronaepidemian aiheuttamat poikkeusolot

Rovaniemelle uusi huone!

Posted on

Elokuussa 2019 saimme Rovaniemelle uuden huoneen. Rakensimme kokonaan uuden teeman: Ballpit Takeover. Lue lisää Rovaniemen sivuilta ja varaa aika.

Pakohuoneidemme paloturvallisuus

Posted on

Pelastusviranomaiset ovat käyneet tarkastamassa pakohuoneita koko Suomessa Sisäministeriön pyynnöstä. Myös meidän pakohuoneemme käytiin läpi. Tilamme on alueellisten Pelastuslaitosten puolesta tarkastettu ja todettu jo rakennusvaiheessa turvallisiksi. Kiitämme viranomaisia tärkeästä työstä asiakkaidemme turvallisuuden varmistamiseksi. Room Escapen tilojen hätäpoistumisteissä ja lukituksissa ei havaittu korjattavaa, joten tilamme säilyvät ennallaan. Tervetuloa pakoilemaan turvallisin mielin!

Lean Escape -koulutukset

Posted on

Room Escape koulutttaa! Etsitkö tyky-päiville parempaa sisältöä? Haluatko parantaa tiimisi ketteryyttä arjessa? Olemme kehittäneet täysin uudenlaisen konseptin tiimikoulutuksille pakopeliemme yhteyteen. Lue linkin takaa lisää! Asiakkailta kuultua Sentraali: “Mun mielestä tää oli sairaan hauskaa!” Fagerhult Oy: “Iso asia saatu viihdyttävään pakettiin.” http://roomescape.fi/boxes/leanescape/