Pakopelit Helsingin keskustassa

Tennispalatsin toisesta kerroksesta löytyy kolme pakohuonetta, jokainen eri teemalla ja pelaajia paikalle mahtuu maksimissaan 18 kerralla. Parempaa paikkaa ei voisi toivoa keskeisen sijainnin ja rakennuksessa olevien muiden palvelujen vuoksi! Tennispalatsi tarjoaa elämyksiä moneen makuun ja sinne on helppo löytää.

Katso varauskalenterista vapaat peliajat. Kaikki pakohuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan, sillä pakohuoneissa ei ole mitään pelottavaa eikä fyysistä voimaa tarvita. Tilamme eivät valitettavasti ole esteettömiä.

Room Escape-pakohuone on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Tilaisuudesta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti. Tervetuloa viihtymään!

Varaa pakopeli firman tiimipäivään!

Tykypäivä, tiimipäivä, kick-off, kesäjuhlat, pikkujoulut, suunnittelupäivät, tiimipalkinto tai muuten vaan tekemistä isommalle ryhmälle…

Lue lisää

Pelihuoneet

The Secret Cabin

Timanttiryöstö on onnistunut loistavasti ja ryhmänne kiirehtii kohti sedän piilopirttiä poliisit kintereillään! Hämärän terassin lattialaudat narisevat ja mökin valo loistaa kutsuvasti sisään, mutta mökin ovi on lukossa. Sedän sanojen mukaan mökissä pitäisi olla täydellinen piilopaikka timanttisalkulle, mutta setä on vainoharhaisuudessaan laittanut paikat säppiin. Löydättekö salkulle piilopaikan ennen kuin poliisit kaahaavat paikalle vai joudutteko koko loppuelämäksenne linnareissulle?

Varaa

Out of Mars

Astronauttiryhmänne on tutkinut kuukausia Mars-planeetan pintaa ja vihdoinkin on kotiinlähdön aika. Nousette avaruusalukseenne ja suuntaatte kohti Maata, mutta pian lähdön jälkeen aluksenne moottori alkaa hyytymään. Se ei tule pääsemään Maahan asti, mutta onneksi Marsin kiertoradalla huomaatte hylätyn avaruusaseman. Moottorinne tehot jaksavat sen luo ja onnistutte telakoitumaan asemaan. Astuessanne aseman ilmalukkoon kuulette äänitteen: “Tunkeilijoita, itsetuho käynnistetty, itsetuhoon 60 minuuttia”. Onnistutteko löytämään hätärakettien käynnistyskoodin lentääksenne takaisin Maahan ennen kuin asema räjähtää?

Varaa

The Mayan Treasure

Arkeologiryhmänne on tutkimuksissaan törmännyt mayojen Kukulkan-jumalan temppeliin. Luiseva luuranko odottaa tunkeilijoita temppelin ovella, mutta mystinen alttari kutsuu luokseen ja kaivosta kuuluva ääni kannustaa etenemään. Kukulkanin temppelissä kaltereiden takana lymyilee legendaarinen aarre, mutta ainoastaan vain kauan sitten hävinnyt papisto tiesi miten aarre siirretään kammiosta ansoja laukaisematta. Kukaan aarretta etsinyt ei ole koskaan palannut retkeltään, sillä tunnin jälkeen temppelistä on kuulunut ainoastaan selkäpiitä karmivia huutoja… Löytääkö teidän retkikuntanne aarteen vai jäättekö Kukulkanin temppelin vangeiksi ikuisiksi ajoiksi?

Varaa

Pelien räätälöinti

Pakohuoneisiimme on myös mahdollisuus tehdä muokkauksia tilanteen mukaan. Jos kyseessä on esimerkiksi polttarit tai synttärit, voimme piilottaa huoneeseen lahjan tai muuttaa alkutarinaa. Lisäkustannukset riippuvat siitä paljonko muutoksia huoneeseen halutaan tehdä, joten ole rohkeasti yhteyksissä niin keksitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Huoneeseen on mahdollista varata myös lisäpulmana Arkkupulma. Tämä ei pidennä peliaikaa vaan löytyy pakohuoneesta muiden pulmien kanssa. Arkkuun voi laittaa vaikka kirjeen tai jonkin pienen yllätyksen. Arkkua voi käyttää myös kylmälaukkuna, sillä sinne mahtuu jopa 8 kappaletta 0,33 litran tölkkejä. Arkkupulman hinta on 25€ ja saat varattua sen helposti pelivarauksen yhteydessä.

Olethan hyvissä ajoin yhteyksissä mahdollisista muutoksista ja tuothan piilotettavat tuotteet mielellään peliaikaasi edeltävänä päivänä.

Hinnasto

Ryhmäkoko 2-6 hlöä/huone. Suosittelemme kuitenkin vähintään kolmea henkilöä. Kuutta pelaajaa isommat porukat voivat varata useamman pelihuoneen. Huomaathan, että varauskalenterista varautuu vain yksi huone kerrallaan. Peli kestää enintään 60 minuuttia.

Hinnat per pelihuone

2 pelaajaa 90 € (45€/pelaaja)
3 pelaajaa 105 € (35€/pelaaja)
4 pelaajaa 128 € (32€/pelaajaa)
5 pelaajaa 140 € (28€/pelaaja)
6 pelaajaa 162 € (27€/pelaaja)

Alennukset

(vain paikan päällä maksettaessa)

 • Opiskelijat -6€ alennus normaalihinnasta joka päivä
 • Aikuisten seurassa max. kaksi 3-14-vuotiasta lasta ilmaiseksi per pelihuone. Lisälapset +5€/lapsi, minimiveloitus 90€.
 • Aikuisten seurassa 15-17-vuotiaista -5€ alennus normaalihinnasta (mikäli yli 14-vuotiaat tulevat pelaamaan ilman aikuisia, hinta normaalin hinnaston mukaan).
 • 0-2 vuotiaat voi ottaa aikuisten mukaan maksutta.

Maksuvälineet

Käteinen, Visa, Visa Electron, Mastercard ja Amex. Yrityksille on mahdollista myös laskutus etukäteen sovittuna. Lahjakorttia voi käyttää osamaksuna peliin.Meillä käyvät myös seuraavien palveluntarjoajien maksuvälineet (kulttuuri tai liikunta & kulttuuri, ei pelkkä liikunta):

 • Smartum
 • Edenred
 • ePassi
 • Tyky

(Eivät käy maksuvälineenä lahjakortteihin. Voit kuitenkin ostaa tyky-saldolla sarjakortin!)

Peruutukset

Mikäli joudutte perumaan peliaikanne, tehkää se vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Muutoin joudumme laskuttamaan 50€ jokaisesta käyttämättömästä pelihuoneesta. Suurempien ryhmien kohdalla sovimme peruutusehdoista tapauskohtaisesti.

Varauskalenteri

Haluatko jo tänään pelaamaan? Vapaita aikoja voit tiedustella puhelimitse suoraan toimipisteeltä. Tennispalatsin tavoitat numerosta +358 50 325 4331.

Mikäli haluat tehdä varauksen vähintään 36 tunnin päähän, löydät vapaat ajat alta. Huomaathan, että voit varata vain yhden pakohuoneen kerrallaan, joten jos ryhmäkokosi on suurempi kuin kuusi pelaajaa, teethän useamman varauksen.

Helsingin toimipiste: tennispalatsi@roomescape.fi

Asiakaspalvelu: aspa@roomescape.fi

Varaa aika

Yhteystiedot

Room Escape Helsinki
Tennispalatsi

+358 50 325 4331
tennispalatsi@roomescape.fi

facebook instagram tripadvisor

Osoite
Salomonkatu 15
2. kerros
00100 Helsinki

Olemme avoinna pelivarauksien mukaan.

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ja sähköpostitse:

 • ma-ke klo 13.00-19.30
 • to-pe klo 11.30-19.30
 • sekä tämän lisäksi iltaisin ja viikonloppuisin varauksien mukaan

Vapaana olevat peliajat näet varauskalenteristamme. Huomaathan, että verkkosivuillamme varauksia voi tehdä vain 36 tunnin päähän. Saman päivän varauksissa olkaa yhteydessä toimipisteelle.

Katso sijainti kartalla

Room Escape Helsinki kartta