Room Escape Helsinki

Varaa

Tennispalatsin toiseen kerrokseen avattiin Room Escape -pakopelihuoneet lokakuussa 2016. Parempaa paikkaa ei olisi voinut toivoa keskeisen sijainnin ja rakennuksessa olevien muiden palvelujen vuoksi. Tennispalatsi tarjoaa elämyksiä moneen makuun ja sinne on helppo löytää. Pelihuoneita on yhteensä kolme, jokainen eri teemalla, ja pelaajia paikalle mahtuu maksimissaan 18 kerralla.

Katso varauskalenterista vapaat peliajat. Kaikki pelihuoneemme on  suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneissa ei ole mitään pelottavaa. Tilamme eivät valitettavasti ole esteettömiä, joten pyörätuolilla ei täällä pysty pelata.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Tilaisuudesta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti. Tervetuloa viihtymään!

Varaa

Haluatko jo tänään pelaamaan? Vapaita aikoja voit tiedustella puhelimitse suoraan toimipisteeltä numerosta +358 50 325 4331.

Mikäli haluat tehdä varauksen vähintään 36 tunnin päähän, löydät vapaat ajat alta. Huomaathan, että voit varata vain yhden pelihuoneen kerrallaan, joten jos ryhmäkokosi on suurempi kuin kuusi pelaajaa, teethän useamman varauksen.

Varaa aika

#roomescape­hki