Lahjakortit

Anna lahjaksi jotain mikä ei varmasti unohdu eikä lakastu!

Kyllästyttääkö lahjojen keksiminen? Ostatko aina sukat tai suklaata? Nyt on mahdollisuus erottua joukosta ja ostaa lahjaksi unohtumaton elämys!

Room Escape-pakohuone on loistava tapa muistaa äitiä, isää, valmistuneita, syntymäpäiväsankareita, eläkkeelle jääviä tai ihan ketä tahansa! Lahjakortti on myös hyvä palkinto tiimien palkitsemiseen tiivistämään ryhmää entisestään!

Lahjakortteja on saatavilla eri euromäärille, sillä pelin hinta riippuu hieman toimipisteestä ja pelaajamäärästä. Tarkista aina hinnasto kaupunkisi sivuilta. Lahjakortti käy maksuvälineenä paikan päällä, joten lahjakortin saaja voi itse varata haluamansa peliajan ja huoneen eikä sinun tarvitse päättää sitä hänen puolestaan.

Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja ne voi käyttää Tampereella tai Helsingissä.

Voit valita joko postitse toimitettavan lahjakortin tai mikäli tarvitset lahjakortin heti, voit tilata sen pdf-tiedostona sähköpostiisi. Lahjakortin voi käyttää myös osissa eli mikäli haluat maksaa sillä esimerkiksi vain yhden henkilön osuuden useasta pelistä tai isommalle ryhmälle kaksi eri peliä, sekin on mahdollista!

Rovaniemelle lahjakortin voit ostaa paikan päältä Room Escape Rovaniemen vastaanotosta, joka on Cafe & Bar 21:n yhteydessä.

Etkö tiedä mihin käyttäisit vanhentuvan TYKY-saldosi? Nyt voit ostaa Room Escapen pakohuoneisiin henkilökohtaisen sarjakortin!

Henkilökohtainen sarjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja summan voit valita itse. Voit maksaa sarjakortin etänä ePassilla, SmartumPaylla ja Eazybreakilla. Toimipisteiltämme saa ostettua sarjakortteja myös Smartumin kortilla ja seteleillä, Edenredin kortilla ja Virikeseteleillä sekä TyKy-seteleillä.

Sarjakortti on henkilökohtainen, joten sitä ei voi antaa lahjaksi. Sarjakortilla saa käydä niin montaa kertaa pelaamassa kuin kortilla on saldoa ja se on voimassa Tampereen ja Helsingin toimipisteillämme. Sarjakortin voi ostaa puhelimitse, chatissa, sähköpostitse tai toimipisteeltämme. Asiakaspalvelumme palvelee päivittäin numerossa +358 50 406 8696 sekä sähköpostitse aspa@roomescape.fi. Huom. Sarjakorttia ei voi ostaa verkkokaupastamme. Lisätietoja löydät täältä.

Yrityksille:

Nyt voit myös ostaa koko tiimille joululahjat suoraan verkkokaupastamme tai mahtavan tyky-päivän valmiiksi ensi vuodelle lahjakorttien muodossa! Lahjakortteja voi ostaa kerralla niin monta kuin haluaa ja maksu hoituu kätevästi laskutuksella.

Osta lahjakortti