Lahjakortit

Anna lahjaksi jotain mikä ei varmasti unohdu eikä lakastu!

Kyllästyttääkö lahjojen keksiminen? Ostatko aina sukat tai suklaata? Nyt on mahdollisuus erottua joukosta ja ostaa lahjaksi unohtumaton elämys!

Room Escape huonepakopeli on loistava tapa muistaa äitiä, isää, valmistuneita, syntymäpäiväsankareita, eläkkeelle jääviä tai ihan ketä tahansa! Lahjakortti on myös hyvä palkinto tiimien palkitsemiseen tiivistämään ryhmää entisestään!

Lahjakortteja on saatavilla eri euromäärille sillä pelin hinta riippuu hieman toimipisteestä ja pelaajamäärästä. Tarkista aina hinnasto kaupunkisi sivuilta. Lahjakortti käy maksuvälineenä paikan päällä, joten lahjakortin saaja voi itse varata haluamansa peliajan ja huoneen eikä sinun tarvitse päättää sitä hänen puolestaan.

Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä ja ne voi käyttää Tampereella tai Helsingissä.

Voit valita joko postitse toimitettavan lahjakortin tai mikäli tarvitset lahjakortin heti, voit tilata sen pdf-tiedostona sähköpostiisi. Lahjakortin voi käyttää myös osissa eli mikäli haluat maksaa sillä esimerkiksi vain yhden henkilön osuuden useasta pelistä tai isommalle ryhmälle kaksi eri peliä, sekin on mahdollista!

Rovaniemelle lahjakortin voit ostaa paikan päältä Room Escape Rovaniemen vastaanotosta, joka on Cafe & Bar 21:n yhteydessä.

Osta lahjakortti