Lahjakortit

Anna lahjaksi jotain mikä ei varmasti unohdu eikä lakastu!

Kyllästyttääkö lahjojen keksiminen? Ostatko aina sukat tai suklaata? Nyt on mahdollisuus erottua joukosta ja ostaa lahjaksi unohtumaton elämys!

Room Escape-pakohuone on loistava tapa muistaa äitiä, isää, valmistuneita, syntymäpäiväsankareita, eläkkeelle jääviä tai ihan ketä tahansa! Lahjakortti on myös hyvä palkinto tiimien palkitsemiseen tiivistämään ryhmää entisestään!

Lahjakortteja on saatavilla eri euromäärille, sillä pelin hinta riippuu hieman toimipisteestä ja pelaajamäärästä. Tarkista aina hinnasto kaupunkisi sivuilta. Lahjakortti käy maksuvälineenä paikan päällä, joten lahjakortin saaja voi itse varata haluamansa peliajan ja huoneen eikä sinun tarvitse päättää sitä hänen puolestaan.

Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja ne voi käyttää Tampereella tai Helsingissä.

Voit ostaa lahjakortin näppärästi suoraan verkkokaupasta ja saat sen heti pdf-tiedostona sähköpostiisi. Lahjakortin voi käyttää myös osissa eli mikäli haluat maksaa sillä esimerkiksi vain yhden henkilön osuuden useasta pelistä tai isommalle ryhmälle kaksi eri peliä, sekin on mahdollista!

Mikäli lahjakorttikauppa ei aukea upotteena sivun alalaitaan, pääset lahjakorttikauppaan myös tästä.

Tyky-saldolla sarjakortti pakohuoneeseen!

Henkilökohtainen sarjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja summan voit valita itse. Voit maksaa sarjakortin etänä ePassilla, SmartumPaylla tai Edenredin mobiilimaksulla. Toimipisteiltämme saa ostettua sarjakortteja myös Smartumin seteleillä, Edenredin kortilla ja Virikeseteleillä sekä TyKy-seteleillä.

Sarjakortti on henkilökohtainen, joten sitä ei voi antaa lahjaksi. Voit maksaa sarjakortilla koko pakohuoneen, kunhan olet itse mukana pelaamassa. Sarjakortilla saa käydä niin montaa kertaa pelaamassa kuin kortilla on saldoa ja se on voimassa Tampereen ja Helsingin toimipisteillämme. Huom. Sarjakorttia ei voi ostaa suoraan lahjakorttikaupastamme. Lue tarkemmat ohjeet sarjakortin ostamiseen täältä.

Yrityksille:

Nyt voit myös ostaa koko tiimille joululahjat suoraan verkkokaupastamme tai mahtavan tyky-päivän valmiiksi ensi vuodelle lahjakorttien muodossa! Lahjakortteja voi ostaa kerralla niin monta kuin haluaa ja maksu hoituu kätevästi laskutuksella.

Osta lahjakortti