Room Escape Tampere

Varaa

Tampereella Finlaysonilla Itäisen kadun päässä, ylimmässä kerroksessa (5.krs, Tehdasrakennus 9) sijaitsee uusi Event Lounge, jossa on kahdeksan uutta pelihuonetta. Isommille ryhmille saadaan jopa 48 henkilöä samaan aikaan pelaamaan. Yrityksille tiloista löytyy kaksi huippuvarusteltua neuvottelutilaa ja catering-palvelu. Aulassa voi nauttia upeista Näsijärven maisemista.

Kaikki pelihuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneissa ei ole mitään pelottavaa. Finlaysonin toimipiste on esteetön.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää asyntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Tilaisuudesta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti. Tervetuloa viihtymään!

Tampereelle avataan uusi pelihuone KEVÄÄN 2020 aikana!

Varaa

Hallitus päätti 16.3.2020 poikkeustilasta, jonka voimassaolon jatkosta ilmoitettiin 30.3. Uusi ilmoitettu määräaika rajoitteille on 13.5. Kaikkia ei-välttämättömiä kokoontumisia ja vapaa-ajan toimintoja julkisilla paikoilla on käsketty välttää sekä yli 10 hengen kokoontumiset on kielletty.

Näistä syistä ja halusta kantaa vastuumme korona-virusepidemian aikana emme vastaanota asiakkaita pelaamaan pelejämme.

Toimintamme jatkuu normaalisti heti, kun se on turvallisesti mahdollista ja sallittua.
Tilanteen selvittyä siivoamme ja desinfioimme kaikki tilamme huolellisesti, jotta pelaaminen on jatkossakin turvallista.

Kaikkien lahjakorttiemme voimassaoloaikaa pidennetään automaattisesti vähintään sen ajan yli, jonka joudumme olemaan suljettuina. Tämä pätee myös epidemian aikana myytäviin lahjakortteihin.
Pelivuoroja voi varata rajoitteiden purkuaikataulun ollessa selvillä. Tällä hetkellä varauskalenterimme on suljettu.

Odotamme tilanteen kehittymistä ja vastaamme asiakastiedusteluihin sähköpostitse. Puhelinta emme päivystä poikkeustilanteen keston ollessa epävarma.
Asiakaspalvelu: aspa@roomescape.fi
Tampereen toimipiste: finlayson@roomescape.fi

Varaa aika

#roomescape­tampere