Room Escape Tampere

Varaa

Tampereella Finlaysonilla Itäisen kadun päässä, ylimmässä kerroksessa (5.krs, Tehdasrakennus 9) sijaitsee uusi Event Lounge, jossa on kahdeksan uutta pelihuonetta. Isommille ryhmille saadaan jopa 48 henkilöä samaan aikaan pelaamaan. Yrityksille tiloista löytyy kaksi huippuvarusteltua neuvottelutilaa ja catering-palvelu. Aulassa voi nauttia upeista Näsijärven maisemista.

Kaikki pelihuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneissa ei ole mitään pelottavaa. Finlaysonin toimipiste on esteetön.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Tilaisuudesta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti. Tervetuloa viihtymään!

Uusi pakohuone Tampereen Finlaysonilla avaa ovensa 8.7.2020! Teemaksi valikoitui Ballpit Takeover, jossa pääsette ryhmänne kanssa pelastamaan leikkipaikan kiusaajalta.

Varaa

Haluatko jo tänään pelaamaan? Vapaita aikoja voit tiedustella puhelimitse suoraan toimipisteeltä. Finlaysonin TR9:n tavoitat numerosta +358 50 406 8696.

Mikäli haluat tehdä varauksen vähintään 36 tunnin päähän, löydät vapaat ajat alta. Huomaathan, että voit varata vain yhden pelihuoneen kerrallaan, joten jos ryhmäkokosi on suurempi kuin kuusi pelaajaa, teethän useamman varauksen.

Poikkeusolot vaikuttavat yleisiin käytäntöihimme, mutta pelaamaan pääsee normaalisti varotoimia noudattaen. Seuraamme aktiivisesti hallituksen ja THL:n antamia ohjeistuksia ja reagoimme heti muutoksiin niiden vaatimalla tavalla. Tästä löydät päivittyvät ohjeistuksemme COVID-19-viruksen leviämisen estämiseksi. Varausvahvistuksessa saatte vielä tarkemmat toimipistekohtaiset ohjeet.
Lisätietoja voitte kysyä sähköpostitse aspa@roomescape.fi

Asiakaspalvelu: aspa@roomescape.fi
Tampereen toimipiste: finlayson@roomescape.fi

Varaa aika

#roomescape­tampere