Room Escape Tampere

Varaa

Tampereella Finlaysonilla Itäisen kadun päässä, ylimmässä kerroksessa (5.krs, Tehdasrakennus 9) sijaitsee uusi Event Lounge, jossa on kahdeksan uutta pelihuonetta. Isommille ryhmille saadaan jopa 48 henkilöä samaan aikaan pelaamaan. Yrityksille tiloista löytyy kaksi huippuvarusteltua neuvottelutilaa ja catering-palvelu. Aulassa voi nauttia upeista Näsijärven maisemista.

Kaikki pelihuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneissa ei ole mitään pelottavaa. Finlaysonin toimipiste on esteetön.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää asyntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Tilaisuudesta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti. Tervetuloa viihtymään!

Tampereelle avataan uusi pelihuone KEVÄÄN 2020 aikana!

Varaa

Avaamme taas pakohuoneemme 1.6.2020 alkaen! Hallitus tiedotti 4.5.2020 poikkeustilan rajoitusten osittaisesta purkamisesta. Pelaamaan pääsee siis normaalisti varotoimia noudattaen.

Poikkeusolot vaikuttavat yleisiin käytäntöihimme. Seuraamme aktiivisesti hallituksen ja THL:n antamia ohjeistuksia ja reagoimme heti muutoksiin niiden vaatimalla tavalla. Tästä löydät päivittyvät ohjeistuksemme COVID-19-viruksen leviämisen estämiseksi.

Varausvahvistuksessa saatte vielä tarkemmat toimipistekohtaiset ohjeet.
Lisätietoja voitte kysyä sähköpostitse aspa@roomescape.fi
Varauskalenterimme ensimmäiset vapaat ajat ovat 1.6.2020, josta alkaen pakohuoneita voi varata.

Asiakaspalvelu: aspa@roomescape.fi
Tampereen toimipiste: finlayson@roomescape.fi

Varaa aika

#roomescape­tampere