Pakopelit Finlaysonilla

Tampereella Finlaysonilla Itäisen kadun päässä, ylimmässä kerroksessa (5.krs, Tehdasrakennus 9) sijaitsee upea Event Lounge Näsijärvi-näkymin! Event Loungessa on kahdeksan pelihuonetta neljällä eri teemalla sekä neljällä erilaisella vaikeusasteilla, eli jokaiselle löytyy jotakin! Pakohuoneisiimme mahtuu pelaamaan jopa 48 henkilöä kerralla. Yrityksille tiloista löytyy myös avara huippuvarusteltu neuvottelutila 48 hengelle, catering-palvelu sekä mahdollisuus vuokrata koko kerros yksityiskäyttöön. Kattoterassilla voi nauttia upeista Näsijärven maisemista!

Kaikki pelihuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan, sillä huoneissa ei ole mitään pelottavaa eikä fyysistä voimaa tarvita. Finlaysonin toimipisteen yleiset tilat ovat esteettömiä ja osa pakohuoneistakin. Lue lisää esteettömyydestä täältä.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, pikkujoulut, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva tilaisuus. Tervetuloa viihtymään!

Varaa pakopeli firman tiimipäivään!

Tykypäivä, tiimipäivä, kick-off, kesäjuhlat, pikkujoulut, suunnittelupäivät, tiimipalkinto tai muuten vaan tekemistä isommalle ryhmälle…

Lue lisää

Pelihuoneet

The Secret Cabin

Timanttiryöstö on onnistunut loistavasti ja ryhmänne kiirehtii kohti sedän piilopirttiä poliisit kintereillään! Hämärän terassin lattialaudat narisevat ja mökin valo loistaa kutsuvasti sisään, mutta mökin ovi on lukossa. Sedän sanojen mukaan mökissä pitäisi olla täydellinen piilopaikka timanttisalkulle, mutta setä on vainoharhaisuudessaan laittanut paikat säppiin. Löydättekö salkulle piilopaikan ennen kuin poliisit kaahaavat paikalle vai joudutteko koko loppuelämäksenne linnareissulle?

Suosittelemme: ensikertalaiset (aikaisempi kokemus: 0-1 pakohuonetta), lapsiperheet, sopii hyvin myös 2 pelaajalle

Haastehuone: The Secret Cabin-teemaa löytyy kolmesta identtisestä huoneesta, joten jopa 18 henkilön ryhmä voi kisailla vastakkain!

Varaa

Out of Mars

Avaruusaluksen piipitys soi korvissanne kun astutte astronauttiryhmänne kanssa sisään typötyhjään alukseen. Kelmeässä valossa ja aavemaisen musiikin saattelemana herää kysymys; mitä aluksen tiedemiehelle on käynyt ja missä tiedemiehen tutkima arvokas data sijaitsee? Tiedemiehen piti palauttaa data jo kolme päivää sitten, mutta mitään ei ole kuulunut… Aikaa ei ole hukattavaksi, sillä aluksen itsetuhojärjestelmä on jo käynnistynyt ja alus räjähtää tunnin kuluttua!

Suosittelemme: hieman kokeneemmat pelaajat (aikaisempi kokemus: 1-2 pakohuonetta), sopii hyvin myös 2 pelaajalle

Haastehuone: Out of Mars-teemaa löytyy kahdesta identtisestä huoneesta, joten jopa 12 henkilön ryhmä voi kisailla vastakkain!

Varaa

The Detention 2.0

Rehtori Korhosen vihainen ääni kaikuu luokassa istuutuessanne puisten pulpettien ääreen. Käytöksenne on ollut kerrassaan karmivaa: myöhästelyä, opetuksen häiritsemistä ja pahimpana kaikesta olette jättäneet läksyt tekemättä. Pulpeteissa tutistessanne tajuatte joutuneenne sellaiseen jälki-istuntoon, ettei toista ole nähty! Tässä jälki-istunnossa joudutte tuskailemaan niin kauan, että joka ikinen rästitehtävä on saatu valmiiksi.

The Detention 2.0 on pulmiltaan erilainen kuin ensimmäinen versio. Jos siis olet käynyt pelaamassa aikaisemmin Detention-huoneen, löytyy tästä huoneesta myös sinulle pelattavaa ja uusia pulmia.

Suosittelemme: kokeneet pelaajat (aikaisempi kokemus: 2+ pakohuonetta), isommat ryhmät, synttäri- ja polttariporukat

Varaa

Ballpit Takeover

Innokas kaveriporukkanne saapuu tuttuun tapaansa leikkipaikalle, mutta missä ovat kaikki lelut? Leikkipaikka näyttää tyhjältä, mutta samassa tajuatte kaikkien lelujen siirtyneen yön aikana lukkojen taakse! Leikkipaikan pahin kiusanhenki on pitänyt teitä pilkkanaan jo monta kuukautta, mutta nyt hän astui viimeisen rajan yli! Pekka on teljennyt ja piilottanut kaikki rakkaat lelut eikä pallomereenkään pääse enää polskimaan… Onnistutteko purkamaan ansat ja palauttamaan hauskuuden takaisin ennen kuin kiusanhenki palaa takaisin?

Suosittelemme: kokeneet pelaajat (aikaisempi kokemus: 3+ pakohuonetta), isommat ryhmät, synttäri- ja polttariporukat, lapsiperheet

Haastehuone: Ballpit Takeover-teemaa löytyy kahdesta identtisestä huoneesta, joten jopa 12 henkilön ryhmä voi kisailla vastakkain!

Varaa

Pelien räätälöinti

Pelihuoneisiimme on myös mahdollisuus tehdä muokkauksia tilanteen mukaan. Jos kyseessä on esimerkiksi polttarit tai synttärit, voimme piilottaa huoneeseen lahjan tai muuttaa alkutarinaa. Lisäkustannukset riippuvat siitä paljonko muutoksia huoneeseen halutaan tehdä, joten ole rohkeasti yhteyksissä niin keksitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Huoneeseen on mahdollista varata myös lisäpulmana arkkupulma. Tämä ei pidennä peliaikaa vaan löytyy pelihuoneesta muiden pulmien kanssa. Arkkuun voi laittaa vaikka kirjeen tai jonkin pienen yllätyksen. Arkkua voi käyttää myös kylmälaukkuna sillä sinne mahtuu jopa 8 kappaletta 0,33 litran tölkkejä. Arkkupulman hinta on 25€ ja saat varattua sen helposti pelivarauksen yhteydessä.

Olethan hyvissä ajoin yhteyksissä mahdollisista muutoksista ja tuothan piilotettavat tuotteet mielellään peliaikaasi edeltävänä päivänä.

Hinnasto

Ryhmäkoko 2-6 hlöä / pakohuone. Suosittelemme kuitenkin vähintään kolmea henkilöä. 6 pelaajaa isommat porukat voivat varata useamman pakohuoneen, ja huomaathan, että varauskalenterista varautuu vain yksi pakohuone kerrallaan. Peli kestää enintään 60 minuuttia, mutta koko elämykseen kannattaa varata aikaa n. 1,5 tuntia.

Hinnat per pelihuone

2 pelaajaa 90 € (45€/pelaaja)
3 pelaajaa 105 € (35€/pelaaja)
4 pelaajaa 128 € (32€/pelaaja)
5 pelaajaa 140 € (28€/pelaaja)
6 pelaajaa 162 € (27€/pelaaja)

Alennukset

(vain paikan päällä maksettaessa)

 • Opiskelijat -6€ alennus normaalihinnasta joka päivä
 • Aikuisten seurassa max. kaksi 3-14-vuotiasta lasta ilmaiseksi per pelihuone. Lisälapset +5€/lapsi, minimiveloitus 90€.
 • Aikuisten seurassa 15-17-vuotiaista -5€ alennus normaalihinnasta (mikäli yli 14-vuotiaat tulevat pelaamaan ilman aikuisia, hinta normaalin hinnaston mukaan).
 • 0-2 vuotiaat voi ottaa aikuisten mukaan maksutta.

Maksuvälineet

Käteinen, Visa, Visa Electron ja Mastercard. Yrityksille on mahdollista myös laskutus etukäteen sovittuna. Lahjakorttia voi käyttää myös osamaksuna peliin. Meillä käyvät myös seuraavien palveluntarjoajien maksuvälineet (kulttuuri tai liikunta & kulttuuri, ei pelkkä liikunta):

 • Smartum
 • Edenred
 • ePassi
 • Tyky

Voit maksaa tyky-tuotteilla myös koko pelin, kunhan olet itse mukana pelaamassa!

(Tyky-tuotteet eivät käy maksuvälineenä lahjakortteihin, mutta voit ostaa tyky-tuotteilla sarjakortin.)

Peruutukset

Mikäli joudutte perumaan peliaikanne, tehkää se vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Muutoin joudumme laskuttamaan 50€ jokaisesta käyttämättömästä pelihuoneesta. Suurempien ryhmien kohdalla sovimme peruutusehdoista tapauskohtaisesti.

Varauskalenteri

Olemme avoinna joka päivä ja vapaana olevat peliajat näet alla olevasta varauskalenterista.

Kalenterissa näkyvät ajat ovat pelien aloitusaikoja. Huomioithan varausta tehdessäsi, että paikalla tulee olla 15 minuuttia ennen pelin aloitusaikaa. Voit varata vain yhden pelihuoneen kerrallaan, joten jos ryhmäkokosi on suurempi kuin kuusi pelaajaa, teethän useamman varauksen.

Mikäli haluatte pelaamaan alle 2 tunnin sisällä tai sopivaa aikaa ei löydy, vapaita aikoja voi kysyä puhelimitse suoraan toimipisteeltä. Finlaysonin toimipisteen tavoitat numerosta +358 50 406 8696.

Tampereen toimipiste: finlayson@roomescape.fi

Asiakaspalvelu: aspa@roomescape.fi

Varaa aika

Yhteystiedot

Room Escape Tampere
Finlayson TR9, Seelanti

+358 50 406 8696
finlayson@roomescape.fi

facebook instagram tripadvisor

Osoite
Finlaysoninkatu 7
5. kerros
33210 Tampere

Esteetön kulku osoitteesta Kanavanraitti 8.

Vapaana olevat peliajat näet varauskalenteristamme. Huomaathan, että verkkosivuillamme varauksia voi tehdä 2 tunnin päähän. Henkilökuntamme on paikalla seuraavasti:

 • ma-ke klo 13.00-19.30
 • to-la klo 11.30- 19.30
 • sekä tämän lisäksi iltaisin ja sunnuntaisin varauksien mukaan

Room Escape Tampere
asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ja sähköpostitse:

 • ma-ke klo 13.00-19.30
 • to-pe klo 11.30-19.30
 • sekä tämän lisäksi iltaisin ja viikonloppuisin varauksien mukaan
Room Escape Tampere kartta