Pakopelit Finlaysonilla

Tampereella Finlaysonilla Itäisen kadun päässä, ylimmässä kerroksessa (5.krs, Tehdasrakennus 9) sijaitsee upea Event Lounge Näsijärvi-näkymin! Event Loungessa on kahdeksan pelihuonetta, joihin mahtuu pelaamaan jopa 48 henkilöä kerralla. Yrityksille tiloista löytyy myös kaksi huippuvarusteltua neuvottelutilaa ja catering-palvelu. Kattoterassilla voi nauttia upeista Näsijärven maisemista.

Kaikki pelihuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan, sillä huoneissa ei ole mitään pelottavaa eikä fyysistä voimaa tarvita. Finlaysonin toimipiste on esteetön.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva tilaisuus. Tervetuloa viihtymään!

Poikkeusolot vaikuttavat yleisiin käytäntöihimme, mutta pelaamaan pääsee sulkutilankin aikana varotoimia noudattaen ja hallituksen suosituksia noudattaen. Pelihuoneiden ja vastaanottotilojemme pinnat ovat päällystetty Nanoksilla, joka tappaa mikrobeita 24/7. Seuraamme aktiivisesti hallituksen ja THL:n antamia ohjeistuksia ja reagoimme heti muutoksiin niiden vaatimalla tavalla. Tästä löydät päivittyvät (päivitetty 2.4.2021) ohjeistuksemme COVID-19-viruksen leviämisen estämiseksi. 

Varaa pakopeli firman tiimipäivään!

Tykypäivä, tiimipäivä, kick-off, kesäjuhlat, pikkujoulut, suunnittelupäivät, tiimipalkinto tai muuten vaan tekemistä isommalle ryhmälle…

Lue lisää

Pelihuoneet

The Secret Cabin

Timanttiryöstö on onnistunut loistavasti ja ryhmänne kiirehtii kohti sedän piilopirttiä poliisit kintereillään! Hämärän terassin lattialaudat narisevat ja mökin valo loistaa kutsuvasti sisään, mutta mökin ovi on lukossa. Sedän sanojen mukaan mökissä pitäisi olla täydellinen piilopaikka timanttisalkulle, mutta setä on vainoharhaisuudessaan laittanut paikat säppiin. Löydättekö salkulle piilopaikan ennen kuin poliisit kaahaavat paikalle vai joudutteko koko loppuelämäksenne linnareissulle?

Suosittelemme: ensikertalaiset (aikaisempi kokemus: 0-1 pakohuonetta), lapsiperheet, sopii hyvin myös 2 pelaajalle

Varaa

Out of Mars

Avaruusaluksen piipitys soi korvissanne kun astutte astronauttiryhmänne kanssa sisään typötyhjään alukseen. Kelmeässä valossa ja aavemaisen musiikin saattelemana herää kysymys; mitä aluksen tiedemiehelle on käynyt ja missä tiedemiehen tutkima arvokas data sijaitsee? Tiedemiehen piti palauttaa data jo kolme päivää sitten, mutta mitään ei ole kuulunut… Aikaa ei ole hukattavaksi, sillä aluksen itsetuhojärjestelmä on jo käynnistynyt ja alus räjähtää tunnin kuluttua!

Suosittelemme: hieman kokeneemmat pelaajat (aikaisempi kokemus: 1-2 pakohuonetta), sopii hyvin myös 2 pelaajalle

Varaa

The Detention 2.0

Rehtori Korhosen vihainen ääni kaikuu luokassa istuutuessanne puisten pulpettien ääreen. Käytöksenne on ollut kerrassaan karmivaa: myöhästelyä, opetuksen häiritsemistä ja pahimpana kaikesta olette jättäneet läksyt tekemättä. Pulpeteissa tutistessanne tajuatte joutuneenne sellaiseen jälki-istuntoon, ettei toista ole nähty! Tässä jälki-istunnossa joudutte tuskailemaan niin kauan, että joka ikinen rästitehtävä on saatu valmiiksi.

The Detention v.2 on pulmiltaan erilainen kuin ensimmäinen versio. Jos siis olet käynyt pelaamassa aikaisemmin Detention-huoneen, löytyy tästä huoneesta myös sinulle pelattavaa ja uusia pulmia.

Suosittelemme: kokeneet pelaajat (aikaisempi kokemus: 2+ pakohuonetta), isommat ryhmät, synttäri- ja polttariporukat

Varaa

Ballpit Takeover

Innokas kaveriporukkanne saapuu tuttuun tapaansa leikkipaikalle, mutta missä ovat kaikki lelut? Leikkipaikka näyttää tyhjältä, mutta samassa tajuatte kaikkien lelujen siirtyneen yön aikana lukkojen taakse! Leikkipaikan pahin kiusanhenki on pitänyt teitä pilkkanaan jo monta kuukautta, mutta nyt hän astui viimeisen rajan yli! Pekka on teljennyt ja piilottanut kaikki rakkaat lelut eikä pallomereenkään pääse enää polskimaan… Onnistutteko purkamaan ansat ja palauttamaan hauskuuden takaisin ennen kuin kiusanhenki palaa takaisin?

Suosittelemme: kokeneet pelaajat (aikaisempi kokemus: 3+ pakohuonetta), isommat ryhmät, synttäri- ja polttariporukat, lapsiperheet

Varaa

Pelien räätälöinti

Pelihuoneisiimme on myös mahdollisuus tehdä muokkauksia tilanteen mukaan. Jos kyseessä on esimerkiksi polttarit tai synttärit, voimme piilottaa huoneeseen lahjan tai muuttaa alkutarinaa. Lisäkustannukset riippuvat siitä paljonko muutoksia huoneeseen halutaan tehdä, joten ole rohkeasti yhteyksissä niin keksitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Huoneeseen on mahdollista varata myös lisäpulmana arkkupulma. Tämä ei pidennä peliaikaa vaan löytyy pelihuoneesta muiden pulmien kanssa. Arkkuun voi laittaa vaikka kirjeen tai jonkin pienen yllätyksen. Arkkua voi käyttää myös kylmälaukkuna sillä sinne mahtuu jopa 8 kappaletta 0,33 litran tölkkejä. Arkkupulman hinta on 25€ ja saat varattua sen helposti pelivarauksen yhteydessä.

Olethan hyvissä ajoin yhteyksissä mahdollisista muutoksista ja tuothan piilotettavat tuotteet mielellään peliaikaasi edeltävänä päivänä.

Hinnasto

Ryhmäkoko 2-6 hlöä / pakohuone. Suosittelemme kuitenkin vähintään kolmea henkilöä. 6 pelaajaa isommat porukat voivat varata useamman pakohuoneen. Huomaathan, että varauskalenterista varautuu vain yksi pakohuone kerrallaan. Peli kestää enintään 60 minuuttia.

Hinnat per pelihuone

2 pelaajaa 85 €
3 pelaajaa 99 €
4 pelaajaa 120 €
5 pelaajaa 125 €
6 pelaajaa 150 €

Alennukset

(vain paikanpäällä maksettaessa)

  • Opiskelijat 5€ alennus normaalihinnasta maanantaista torstaihin, todistettava paikan päällä opiskelijakortilla. Ei voimassa arkipyhisin.
  • Aikuisten seurassa 7-17 vuotiaat 5€ alennus normaalihinnasta (mikäli yli 14-vuotiaat tulevat pelaamaan ilman aikuisia, hinta normaalin hinnaston mukaan).
  • 0-6 vuotiaat voi ottaa aikuisten mukaan maksutta.

Maksuvälineet

Käteinen, Visa, Visa Electron ja Mastercard. Yrityksille on mahdollista myös laskutus etukäteen sovittuna. Lahjakorttia voi käyttää myös osamaksuna peliin. Meillä käyvät myös seuraavien palveluntarjoajien maksuvälineet (kulttuuri tai liikunta & kulttuuri, ei pelkkä liikunta):

  • Smartum
  • Edenred
  • ePassi
  • Tyky
  • Eazybreak

(Eivät käy maksuvälineenä lahjakortteihin.)

Peruutukset

Mikäli joudutte perumaan peliaikanne, tehkää se vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Muutoin joudumme laskuttamaan 50€ jokaisesta käyttämättömästä pelihuoneesta. Suurempien ryhmien kohdalla sovimme peruutusehdoista tapauskohtaisesti.

Varauskalenteri

Olemme avoinna tiistaista lauantaihin ja vapaana olevat peliajat näet alla olevasta varauskalenterista.

Mikäli haluatte pelaamaan alle 2 tunnin sisällä tai sopivaa aikaa ei löydy, vapaita aikoja voi kysyä puhelimitse suoraan toimipisteeltä. Finlaysonin toimipisteen tavoitat numerosta +358 50 406 8696.

Sunnuntaisin ja maanantaisin olemme avoinna ainoastaan erikseen sovittaessa.

Huomaathan, että voit varata vain yhden pelihuoneen kerrallaan, joten jos ryhmäkokosi on suurempi kuin kuusi pelaajaa, teethän useamman varauksen.

Poikkeusolot vaikuttavat yleisiin käytäntöihimme, mutta pelaamaan pääsee sulkutilankin aikana varotoimia noudattaen. Pelihuoneiden ja vastaanottotilojemme pinnat ovat päällystetty Nanoksilla, joka tappaa mikrobeita 24/7. Itsedesinfioituva valokatalyysipinnoite tuhoaa yhdessä valon kanssa mikrobeita ja viruksia väsymättömästi. Seuraamme aktiivisesti hallituksen ja THL:n antamia ohjeistuksia ja reagoimme heti muutoksiin niiden vaatimalla tavalla. Tästä löydät päivittyvät ohjeistuksemme COVID-19-viruksen leviämisen estämiseksi. Varausvahvistuksessa saatte vielä tarkemmat toimipistekohtaiset ohjeet.

Lisätietoja voitte kysyä sähköpostitse aspa@roomescape.fi

Tampereen toimipiste: finlayson@roomescape.fi

Varaa aika

Yhteystiedot

Room Escape Tampere
Finlayson TR9, Seelanti

+358 50 406 8696
finlayson@roomescape.fi

facebook instagram tripadvisor

Osoite
Finlaysoninkatu 7
5. kerros
33210 Tampere

Vapaana olevat peliajat näet varauskalenteristamme. Huomaathan, että verkkosivuillamme varauksia voi tehdä 2 tunnin päähän. Henkilökuntamme on paikalla tiistaista sunnuntaihin, maanantaisin olemme avoinna ainoastaan erikseen sovittaessa.

Room Escape Tampere
asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme tavoitatte pääsääntöisesti arkisin osoitteesta aspa@roomescape.fi.

Room Escape Tampere  kartta