Room Escape – Finlayson Event Lounge

Tykypäivä, tiimipäivä, kick-off, kesäjuhlat, pikkujoulut, suunnittelupäivät, tiimipalkinto tai muuten vaan tekemistä  ryhmälle!

Room Escape Finlayson Event Loungessa järjestät helposti ja turvallisesti tilaisuutesi. Tilamme sijaitsevat Tampereen ytimessä Finlaysonin alueella vanhan tehdasalueen kattojen yllä upein Näsijärvi-näkymin! Finlayson Event Loungessa löytyy tilaa huimat 700m2, joten turvavälien säilyttäminen yleisissä tiloissa onnistuu helposti!

Kattokerroksestamme löytyy kaksi neuvotteluhuonetta AV-varusteluin, kahdeksan pakohuonetta, avarat aulatilat väljään illanviettoon sekä suuri parveke. Meillä onnistuvat kokoukset, lounaat, kahvitukset, cocktail-tilaisuudet sekä istuvat illalliset unohtumattoman ohjelman kera!

Kaikkien tilojemme kosketuspinnat on käsitelty Nanoksin antibakteerisella pinnoitteella, joka tappaa bakteereja ja viruksia 24/7. Pakohuoneiden ilmanvaihto on koneistettu sisään- ja ulostuloilman osalta huonekohtaisesti ja tilojen siivousta on tehostettu. Pakohuoneissa suosittelemme maskien käyttöä pelivuoron ajan ja halukkaille on myös tarjolla kertakäyttömaskeja paikan päällä. Henkilökuntamme käyttää aina kasvosuojuksia.

Lataa tästä Room Escape Tampere – Yritysesite!

Tilat

Neuvottelutilat

Neuvottelutiloja löytyy kaksi kappaletta, joihin mahtuu max. 20-22 hlöä kumpaankin. Neuvottelutilojen varusteluihin kuuluu televisio tai videotykki, Displayport ja HDMI -kaapelit, langaton internetyhteys, fläppitaulu sekä kaiuttimet.

Finlayson Event Lounge – koko kerroksen vuokraus

Toimipisteemme sijaitsee Finlaysonin kattojen yllä 5. kerroksessa, jossa parvekkeelta avautuu hulppeat näkymät Näsijärvelle. Kun vuokraatte koko kerroksen, on teillä yksityiskäytössä kokonaisuudessaan 700 m2 tilaa, johon mahtuu jopa 100 henkilöä! Pakohuoneisiin mahtuu pelaamaan kerralla max. 48 henkilöä, joten kahdella kierroksella pääsee isokin porukka kokemaan mahtavan elämyksen.

Catering-palvelut

Olipa tilaisuutenne mikä hyvänsä, löytyy meiltä siihen myös tarvittavat eväät! Miltä kuulostaisi kokouspäivän aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit tai kenties kolmen ruokalajin illallinen pikkujoulujen kruunuksi?

Paketit

Tykypäivä, kokous tai pikkujoulut suunnitteilla? Olemme luoneet valmiita paketteja erilaisille tyky-toimintapäiville, jotta tilaisuuden järjestäminen sujuisi muitta mutkitta! Nyt voit myös ostaa paketit alennettuun hintaan suoraan verkkokaupastamme  täältä., 

Kokouspaketit

Kokouspakettiin kuuluu avaran kokoustilan vuokra 8 tunniksi (iltapaketissa 5 tuntia) Tampereen paraatipaikalla Finlaysonilla kattokerroksessa, maittava aamupala, täyttävä lounas sekä herkulliset iltapäiväkahvit, unohtamatta tietenkään pakopelejä päivän päätteeksi!

Hinnat alk. (alv. 0%)

 • Neukkaripaketti (päivä, 8h), max. 12 hlöä, 1250€
 • Neukkaripaketti (ilta, 5h), max. 12 hlöä, 1250€
 • Lisähenkilöt 110€/hlö

Yksityinen pelikierros

Yksityinen pelikierros sisältää 8 upeaa pakohuonetta yksityiskäyttöön 1,5 tunnin ajaksi! Tällöin pelaamaan ei pääse muita ryhmiä, vaan voitte olla vapaasti pakohuoneissamme vain oman ryhmänne kesken.

Hinnat alk. (alv. 0%)

 • Maanantaista torstaihin 750€
 • Perjantaisin, lauantaisin ja arkipyhinä 1050€

Event Lounge-paketti: koko kerroksen vuokraus 5h

Kun vuokraatte koko kerroksen, on teillä yksityiskäytössä kokonaisuudessaan 700 m2 tilaa, johon mahtuu jopa 100 henkilöä! Pakettiin kuuluu tietysti myös kaksi kierrosta pakohuonepelejä sekä aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit tai kolmen ruokalajin illallinen.

Hinnat alk. (alv. 0%)

 • Event Lounge 5h, ma-to, 30 hlöä 4300€
 • Event Lounge 5h, pe-la, 30 hlöä 5000€
 • Lisähenkilöt 110€/hlö

 

Pelihuoneet

The Secret Cabin

Olette suorittaneet onnistuneen timanttiryöstön, mutta poliisit ovat perässänne! The Secret Cabin-huoneita löytyy kolme identtistä kappaletta, joihin mahtuu pelaamaan 18 hlöä kerralla.

Out of Mars

Joudutte taistelemaan aikaa vastaan Marsissa, sillä aluksen itsetuhojärjestelmä on käynnistynyt! Out of Mars-huoneita löytyy kaksi identtistä kappaletta, joihin mahtuu pelaamaan 12 hlöä kerralla.

Ballpit Takeover

Pääsette pallomereen polskimaan, mutta leikkipaikan pahin kiusaaja on jo matkalla häiriköimään leikkejänne… Ballpit Takeover-huoneita löytyy kaksi identtistä kappaletta, joihin mahtuu pelaamaan 12 hlöä kerralla.

The Detention 2.0

Olette joutuneet takaisin pulpettien ääreen, eikä rehtori Korhosen kanssa olisi kannattanut pelleillä. Detention-huonetta löytyy yksi kappale, johon mahtuu 6 pelaajaa.

Arkkupulma; lisäpulma pakohuoneeseen

Huoneeseen on mahdollista varata myös lisäpulmana hauska arkkupulma. Arkkupulmaan voi tuoda haluamansa sisällön, esimerkiksi palkinnon tai vaikkapa neuvoa-antavaa, sillä arkku toimii myös kylmälaukkuna.

Lisätietoa niin pelihuoneiden teemoista kuin arkkupulmastakin löydätte sivulta pelihuoneet.

Räätälöinnit ja pakopelit asiakkaan luokse

Toteutamme asiakkaillemme myös:

Pakohuoneita oppimisympäristöinä asiakkaan kanssa määritellyillä pedagogisilla tavoitteilla.
Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt pakopeliratkaisut huvi- ja koulutuskäyttöön.
Liikuteltava pakohuonepeli asiakkaan omiin tiloihin.
Sisältää: Pulmat, kameravalvonnan, ammattilaisen pelivalvojan, vinkkijärjestelmän ja räätälöidyn tilaisuuteen sopivan pelijuonen.

”Room Escapen toteuttama tietoturvakoulutus pakohuonepelin hengessä oli menestys. Paikat myytiin hetkessä loppuun ja organisaatio oli innoissaan! Peli oli toteutettu hyvin ja tietoturva-asioiden opit menivät tehokkaammin perille, kuin auditoriossa istumalla.” -Ulla Palmila Orion Oyj

Lean Escape -tiimikoulutus

Kaikki hakevat ketteryyttä.

Kokemuksellisen oppimisen kautta Lean Escape -koulutus kehittää monitahoista ongelmanratkaisukykyä ja tiiminne ketteryyttä. Opitte tuntemaan toisenne ja koko tiiminne vahvuudet entistä paremmin.

Keskitymme koulutuksen ajan ketterän organisaation ominaisuuksiin:

 • Tiedonjakaminen ja rohkea kysyminen
 • Heittäytyminen
 • Ideointi
 • Sitoutuminen
 • Epäonnistumisen sietäminen
 • Toiminnan analysointi
 • Toiminnan jäsentäminen
 • Tunnelman luominen ryhmässä

Koulutuksen kulku:

 1. Lyhyt ennakkokysely ja itsearviointi
 2. Pakohuone
 3. Yhteinen ohjattu palautekeskustelu ja palaute ketteryysmentorilta
 4. Loppuraportti sähköisesti
 5. Koulutussetin kesto kokonaisuudessaan noin 2,5 tuntia

Hinta

750 € per peliryhmä (peliryhmä 4-6 hlö)
Hintaan lisätään alv.

Lue tästä lisää, miksi koulutus on syntynyt ja mitä siitä hyötyy.

Lean Escape esittely

Yhteystiedot ja laskutus

Mikä tilaisuutenne tai tarpeenne onkaan, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin tarjoamme  teille sopivan ratkaisun.

Alla olevan lomakkeen täyttämällä otamme teihin yhteyttä tarkemman tarjouksen tekemiseksi.

Yrityksille on laskutus mahdollista etukäteen sovittuna. Lasku voidaan toimittaa verkkolaskuna, PDF:nä tai postitse. Laskutuslisä on 6,20€ (sis. alv. 10%).

Laskutusta varten tarvitsemme yrityksenne laskutustiedot ennen tilaisuuttanne.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

+358 50 406 8696
aspa@roomescape.fi
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin.

 

  Tiedustelut

  Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaehtomme.