Etkö tiedä mihin käyttäisit vanhentuvan TYKY-saldosi? Nyt voit ostaa Room Escapen pakohuoneisiin henkilökohtaisen sarjakortin!

Moniin lempiharrastuksiin ja -virkistäytymiskeinoihin on tullut esteitä koronaan liittyvien varo- ja rajoitustoimien takia. Meiltä on kysytty usein, voiko omaa etua siirtää käytettäväksi ensi vuoden puolelle.

Ratkaisuksi kehitimme ”Maksa nyt, käytä myöhemmin” -mallisen vaihtoehdon, jolloin maksu voidaan suorittaa nyt ja palvelun käyttö tapahtuu ostajalle sopivaan aikaan. Näin mahdollistamme varmasti turvallista pelaamista kaikille ajankohdasta riippumatta.

Henkilökohtainen sarjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja summan voit valita itse. Voit maksaa sarjakortin etänä ePassilla, SmartumPaylla ja Eazybreakilla, jolloin lähetämme kortin sinulle PDF:nä sähköpostitse. Toimipisteiltämme saa ostettua sarjakortteja myös Smartumin kortilla ja seteleillä, Edenredin kortilla ja Virikeseteleillä sekä TyKy-seteleillä.

Sarjakortti on henkilökohtainen, joten sitä ei voi antaa lahjaksi. Sarjakortilla saa käydä niin montaa kertaa pelaamassa kuin kortilla on saldoa. Sarjakortin voi ostaa puhelimitse, chatissa, sähköpostitse tai toimipisteeltämme. Asiakaspalvelumme palvelee päivittäin puhelimitse +358 50 406 8696 sekä sähköpostitse aspa@roomescape.fi.