Etkö tiedä mihin käyttäisit vanhentuvan TYKY-saldosi? Nyt voit ostaa Room Escapen pakohuoneisiin henkilökohtaisen sarjakortin!

Moniin lempiharrastuksiin ja -virkistäytymiskeinoihin on tullut esteitä koronaan liittyvien varo- ja rajoitustoimien takia. Meiltä on kysytty usein, voiko omaa etua siirtää käytettäväksi ensi vuoden puolelle.

Ratkaisuksi kehitimme ”Maksa nyt, käytä myöhemmin” -mallisen vaihtoehdon, jolloin maksu voidaan suorittaa nyt ja palvelun käyttö tapahtuu ostajalle sopivaan aikaan. Näin mahdollistamme varmasti turvallista pelaamista kaikille ajankohdasta riippumatta.

Henkilökohtainen sarjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja summan voit valita itse. Sarjakortti on henkilökohtainen, joten sitä ei voi antaa lahjaksi. Sarjakortilla voi maksaa vaikka koko pelin, kunhan olet itse mukana pelaamassa ja sarjakortilla saa käydä niin montaa kertaa pelaamassa kuin kortilla on saldoa. Voit maksaa sarjakortin etänä ePassilla, SmartumPaylla, Edenred-mobiililla tai Eazybreakilla, jolloin lähetämme sarjakortin sinulle PDF:nä sähköpostitse. Toimipisteiltämme saa ostettua sarjakortteja myös Smartumin seteleillä, Edenredin kortilla, Virikeseteleillä sekä TyKy-seteleillä.

Sarjakortin ostaminen etänä on helppoa!

Mikäli sinulla on käytössäsi ePassi tai EazyBreak, voit ostaa sarjakortin suoraan ePassi Marketplacesta eli täältä.

Ohjeet:
1. Maksa haluamasi summa tyky-sovelluksellasi (Smartum, Edenred) toimipisteellemme ”Room Escape Finlayson TR9”
2. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen (finlayson@roomescape.fi), jossa on seuraavat tiedot:
– maksun päivämäärä ja aika, maksun koodi ja maksun summa
– etu- ja sukunimi
– puhelinnumero
– sähköpostiosoite, johon haluat sarjakortin
3. Lähetämme sinulle sarjakortin vuorokauden kuluessa ostosta!

Työntekijämme tekevät sarjakortteja aukioloaikojemme sisällä, joten odotathan rauhassa sähköpostia. Jos haluat sarjakortin Helsingin toimipisteelle, toimi samojen ohjeiden mukaisesti, sillä sarjakortti käy automaattisesti maksuvälineenä myös Helsinkiin.

Mikäli sarjakorttiasi ei näy, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme aspa@roomescape.fi tai +358 50 406 8696.