Etkö tiedä mihin käyttäisit vanhentuvan TYKY-saldosi? Nyt voit ostaa Room Escapen pakohuoneisiin henkilökohtaisen sarjakortin!

Henkilökohtainen sarjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä ja summan voit valita itse. Sarjakortti on henkilökohtainen, joten sitä ei voi antaa lahjaksi. Sarjakortilla voi maksaa vaikka koko pelin, kunhan olet itse mukana pelaamassa ja sarjakortilla saa käydä niin montaa kertaa pelaamassa kuin kortilla on saldoa. Voit maksaa sarjakortin etänä ePassilla, SmartumPaylla tai Edenred-mobiililla, jolloin lähetämme sarjakortin sinulle PDF:nä sähköpostitse. Toimipisteiltämme saa ostettua sarjakortteja myös Smartumin seteleillä, Virike-seteleillä sekä TyKy-seteleillä.

Sarjakortin ostaminen etänä on helppoa!

Mikäli sinulla on käytössäsi ePassi, voit ostaa sarjakortin suoraan ePassi Marketplacesta eli täältä.

Ohjeet:
1. Maksa haluamasi summa tyky-sovelluksellasi (Smartum, Edenred tai ePassi, mikäli ePassin Marketplacesta ei löydy sopivan kokoista sarjakorttia) toimipisteellemme ”Room Escape Finlayson TR9”
2. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen (finlayson@roomescape.fi), jossa on seuraavat tiedot:
– maksun päivämäärä ja aika, maksun koodi ja maksun summa
– etu- ja sukunimi
– puhelinnumero
– sähköpostiosoite, johon haluat sarjakortin
3. Lähetämme sinulle sarjakortin vuorokauden kuluessa ostosta!

Työntekijämme tekevät sarjakortteja aukioloaikojemme sisällä, joten odotathan rauhassa sähköpostia. Jos haluat sarjakortin Helsingin toimipisteelle, toimi samojen ohjeiden mukaisesti, sillä sarjakortti käy automaattisesti maksuvälineenä myös Helsinkiin.

Mikäli sarjakorttiasi ei näy, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme aspa@roomescape.fi tai +358 50 406 8696.