Yksityinen pelikierros

Yksityinen pelikierros sisältää 8 upeaa pakohuonetta yksityiskäyttöön 1,5 tunnin ajaksi! Tällöin pelaamaan ei pääse muita ryhmiä, vaan voitte olla vapaasti pakohuoneissamme vain oman ryhmänne kesken. Pelaamaan mahtuu samanaikaisesti jopa 48 henkilöä. Valinnanvapautta totisesti löytyy, sillä teemoja löytyy neljää erilaista: The Secret Cabin, Out of Mars, Ballpit Takeover sekä Detention. Osaa huoneista löytyy identtisinä versioina, jos haluatte ottaa leikkimielistä kisailua ryhmien välillä! 

  • Maanantaista torstaihin 750€
  • Perjantaisin, lauantaisin ja arkipyhinä 1050€

Neukkaripaketti (päivä)

Neukkaripakettiin kuuluu avaran kokoustilan vuokra 8 tunniksi Tampereen paraatipaikalla Finlaysonilla kattokerroksessa, maittava aamupala, täyttävä lounas sekä herkulliset iltapäiväkahvit, unohtamatta tietenkään pakopelejä!

Aamu alkaa tuoksuvalla kahvilla ja täytetyillä bageleilla, lounaaksi saapuu keittoa, kanaa tai nautaa valintanne mukaan ja iltapäivän kruunaa päivän leivonnainen kahvin kera. Taukojen aikana löytyy kokoustilasta myös neukkaripeli, jota voi ratkoa haluamassaan tahdissa ja viimeisestä luukusta löytyy haluamanne palkinto tiimille. Kokouspäivän päätteeksi pääsette ryhmänne kanssa vielä pakohuoneeseen irti arjesta ja todelliseen tiimihengen kohotukseen! Löydättekö tienne ulos tunnissa? 

Hinnat alk. (alv. 0%) (vain etukäteen verkkokaupasta ostettuna)

  • max. 12 hlöä 1150€
  • max. 18 hlöä 1700€
  • max. 24 hlöä 2200€

Neukkaripaketti (ilta)

Miltä kuulostaisi illallinen Finlaysonin kattojen yllä ja ruokailun päätteksi pakopelit upeissa pakohuoneissamme?  Illan neukkaripakettiin kuuluu kokoustilan vuokra viideksi tunniksi, illallinen katettuna pöytään sekä neukkaripeli.

Illallinen katetaan avaraan neuvottelutilaan ammattilaisen tarjoilijan toimesta ja omat juomat ovat tietysti sallittuja! Kokoustilasta löytyy myös neukkaripeli, jota voi ratkoa haluamassanne tahdissa ja viimeisestä luukusta löytyy haluamanne palkinto ryhmälle. Kun vatsat ovat täynnä ja lasit kilistelty, on vuorossa pakohuoneet, joissa vietätte taatusti unohtumattoman tunnin!

Hinnat alk. (alv. 0%) (vain etukäteen verkkokaupasta ostettuna)

  • Koko paketin hinta on 1250€ (10 henkilölle), yli 10 henkilön tilaisuudet 1250€ + 100€/hlö

Event Lounge-paketti: koko kerroksen vuokraus 5h

Kun vuokraatte koko kerroksen, on teillä yksityiskäytössä kokonaisuudessaan 700 m2 tilaa, johon mahtuu jopa 100 henkilöä! Pakettiin kuuluu tietysti myös kaksi kierrosta pakohuonepelejä sekä aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit tai kolmen ruokalajin illallinen.

Toimipisteemme sijaitsee Finlaysonin kattojen yllä 5. kerroksessa, jossa parvekkeelta avautuu hulppeat näkymät Näsijärvelle. Kun vuokraatte koko kerroksen, on teillä yksityiskäytössä kokonaisuudessaan 700 m2 tilaa, johon mahtuu jopa 100 henkilöä! Pakohuoneisiin mahtuu pelaamaan kerralla max. 48 henkilöä, joten kahdella kierroksella pääsee isokin porukka kokemaan mahtavan elämyksen. Unohtumattoman elämyksen takaa maittava ruoka, josta löytyy jokaiselle sopiva menu!

Hinnat alk. (alv. 0%) (vain etukäteen verkkokaupasta ostettuna)

  • max. 35 hlöä 4300€
  • max. 40 hlöä 4800€
  • max. 45 hlöä 5300€
  • max. 50 hlöä 5800€