Room Escape Tampere

Varaa

Tampereella pelihuoneita sijaitsee kolmessa, toisiaan lähellä olevissa osoitteissa. Finlaysonilla Itäisen kadun päässä, ylimmässä kerroksessa (5.krs, Tehdasrakennus 9) sijaitsee uusi Event Lounge, jossa on kahdeksan uutta pelihuonetta. Isommille ryhmille saadaan jopa 48 henkilöä samaan aikaan pelaamaan. Yrityksille tiloista löytyy kaksi huippuvarusteltua neuvottelutilaa ja catering-palvelu. Aulassa voi nauttia upeista Näsijärven maisemista.

Toinen Finlaysonin toimipiste sijaitsee Media 54 -rakennuksessa ja siellä toimii neljä pelihuonetta (yhteensä 24 pelaajalle). Keskustorilla on kolme tuttua ja suosittua pelihuonetta. Pelaajia sinne mahtuu 18 kerralla.

Katso varauskalenterista, mikä teema löytyy mistäkin toimipisteestämme. Kaikki pelihuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneissa ei ole mitään pelottavaa. Finlaysonin molemmat toimipisteet ovat esteettömiä, Keskustori ei valitettavasti ole.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää asyntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Tilaisuudesta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti. Tervetuloa viihtymään!

Varaa

Haluatko jo tänään pelaamaan? Vapaita aikoja voit tiedustella puhelimitse suoraan toimipisteeltä. Keskustorin tavoitat numerosta +358 40 158 8618, Finlaysonin Media 54:n numerosta +358 50 345 7620 ja Finlaysonin TR9:n numerosta +358 50 406 8696.

Mikäli haluat tehdä varauksen vähintään 24 tunnin päähän, löydät vapaat ajat alta. Huomaathan, että voit varata vain yhden pelihuoneen kerrallaan, joten jos ryhmäkokosi on suurempi kuin kuusi pelaajaa, teethän useamman varauksen.

Varaa aika

#roomescape­tampere