Room Escape Tampere

Keskustorille Kekäleen taloon avattiin Room Escape -ketjun ensimmäinen pakopelihuone, The Office, lokakuussa 2014. Siitä se ajatus sitten lähti. Seuraavan vuoden aikana Keskustorille aukesi kaksi pelihuonetta lisää ja loppuvuodesta toinen toimipiste Finlaysonille neljällä pelihuoneella näki päivänvalon. Tämän vuoden syksyllä muutoksen tuulet puhaltavat taas, kun kolmas toimipisteemme avautuu lokakuussa. Uusiin tiloihimme on sekä vastaanotto että itse pelihuoneet tuotu uudelle aikakaudelle. Pelihuoneet sijaitsevat Tehdasrakennus 9:ssä ylimmässä kerroksessa, josta on aivan upeat maisemat Tampereen ylle, aina Näsijärvelle asti. Uutuutena tiloissamme on pelaamisen lisäksi nyt mahdollisuus myös kokoustaa ja nauttia hyvästä ruoasta. Tilaisuudesta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä ja keksitään yhdessä teille sopiva ratkaisu!

Keskustorilta löytyy kolme tuttua ja suosittua pelihuonetta The Office, The Diva ja The Detention. Pelaajia sinne mahtuu maksimissaan 18 kerralla. Finlaysonin toimipisteeltä, Media 54 -rakennuksesta, löytyy neljä pelihuonetta kahdella eri teemalla, jotka ovat The Locker Room ja The Thief. Kumpaakin huonetta on siis kaksi kappaletta, joten tämä mahdollistaa vaikka pienen kilpailun kahden ryhmän välillä. Pelaajia sinne mahtuu maksimissaan 24 kerralla.

Uuteen toimipisteeseemme Finlaysonille, Tehdasrakennus 9:ään, pelien teemoiksi halusimme jotain uutta, mutta hieman jotain vanhaakin. Tennispalatsissa hyväksi havaitut Out of Mars ja The Secret Cabin löysivät tiensä vihdoin myös Tampereelle. Lisäksi vanhat suosikit The Detention ja The Thief haluttiin ottaa mukaan, mutta hieman uudella tavalla. Kumpikin pelihuone on uudistettu ja pulmista hieman yli puolet on laitettu kokonaan uusiksi. Näin ollen alkuperäisen Detention- ja Thief-huoneen pelanneet voivat tulla ottamaan revanssin. Pelihuoneita siellä on yhteensä kahdeksan kappaletta, joista kolme on teemalla The Secret Cabin, kaksi Out of Mars, kaksi The Thief ja yksi The Detention. Pelaajia sinne mahtuu maksimissaan 48 kerralla.

Kaikki pelihuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneista ei siis löydy mitään pelottavaa. Keskustorin toimipisteellä tilamme eivät valitettavasti ole esteettömiä, mutta molemmat Finlaysonin toimipisteemme ovat. Ihan joka sopukkaan ei tosin pelihuoneessa esimerkiksi pyörätuolilla pääse, mutta onneksi kyseessä on joukkuelaji.

Room Escape -pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tykypäivät, kaveri-illat, sadepäivän tylsät hetket tai ihan muuten vain saada aivonystyröille hieman haastetta. Kysy ihmeessä lisää erilaisista mahdollisuuksista, autamme mielellämme.

Tervetuloa viihtymään.

#roomescape­tampere