Room Escape Helsinki

Tennispalatsin toiseen kerrokseen avattiin Room Escape -pakopelihuoneet lokakuussa 2016. Parempaa paikkaa ei olisi voinut toivoa keskeisen sijainnin ja rakennuksessa olevien muiden palvelujen vuoksi. Tennispalatsi tarjoaa elämyksiä moneen makuun ja sinne on helppo löytää. Pelihuoneita on yhteensä kolme, jokainen eri teemalla, ja pelaajia paikalle mahtuu maksimissaan 18 kerralla.

 

Pelien teemoiksi halusimme jotain uutta ja erilaista, jotain elämyksellisempää. Näin syntyi kolme aivan täysin uutta toisen sukupolven pelihuonetta The Mayan Treasure, Out of Mars ja The Secret Cabin. Nämä pelihuoneet ovat jo itsessään näkemisen arvoisia ja niiden uutuuspulmat eivät jätä ketään kylmäksi.

 

Kaikki kolme huonettamme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Vaikka huoneet ovat teemoiltaan ja sisustukseltaan muita pelihuoneitamme hieman jännittävämpiä, huoneista ei löydy mitään pelottavaa. Tilamme eivät valitettavasti ole esteettömiä, joten esimerkiksi pyörätuolilla ei Tennispalatsissa pääse pelaamaan.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tykypäivät, kaveri-illat, sadepäivän tylsät hetket tai ihan muuten vain saada aivonystyröille hieman haastetta. Meillä voit yhdistää peliisi myös ruokailun tai vaikkapa elokuvan tuoksuvine popcorneineen. Kysy ihmeessä lisää erilaisista mahdollisuuksista, autamme mielellämme.

Tervetuloa viihtymään.

#roomescape­hki