Yrityksille

Milloin?

Tykypäivä, tiimipäivä, kick-off, kesäjuhlat, pikkujoulut, suunnittelupäivät, tiimipalkinto tai muuten vaan tekemistä isommalle ryhmälle…

Miksi?

Room Escape on loistava ohjelmanumero erilaisiin työhyvinvointipäiviin, työryhmien yhteenkokoamiseksi ja ryhmähengen lujittajaksi. Pakopeleissä pääsee valloilleen päättelytaito ja kommunikointi sekä erityisesti yhteistyö. Riemu ja ilo tehtävien ratkaisussa tarjoaa unohtumattomia kokemuksia koko porukalle. Ajantaju katoaa, kun aivonystyrät herätellään ajattelemaan asioita toisin.

Mitä?

Pelihuonevalikoimastamme löydät varmasti ryhmällesi mieluisan teeman. Kaikki kolme pelihuonettamme ovat keskenään erilaisia ja pelaajia niihin mahtuu maksimissaan 18 kerralla. Pelihuoneeseen on mahdollista varata myös lisäpulmana hauska arkkupulma, jonka sisällön päätätte itse. Voitte toimittaa arkkuun piilotettavaksi vaikka palkinnon hyvästä työstä tai kenties pientä neuvoa-antavaa. Lisätietoa niin pelihuoneiden teemoista kuin arkkupulmastakin löydätte sivulta pelihuoneet.

Miltä kuulostaisi Tennispalatsin ranskalaisen ravintola Lumièren kanssa yhteistyössä räätälöidyt Room Escape-paketit?

Room Escape päiväpaketti
maanantaista perjantaihin klo 11.00-15.00
sisältää

  • pakohuonepelin
  • arkkupulman sis. Laitilan limut
  • Lumièren lounas

Room Escape iltapaketti
tiistaista lauantaihin klo 15.00-21.00
sisältää

  • pakohuonepelin
  • arkkupulman sis. Laitilan limut
  • Lumièren kolmen ruokalajin menu

Mitä vielä?

Kuulostaisiko kokous Tennispalatsin sviitissä ylimmässä kerroksessa hyvältä? Entä maistuisiko kokouksen aikana kahvi ja sille kyytipojaksi maittava aamupala?

Kokoustamista varten Tennispalatsista löytyy kaksi valoisaa tilaa, Sviitti ja Meeting Room. Sviitti on tunnelmallinen paikka sohvaryhmineen, sisältäen omat wc- ja naulakkotilat. Kokoustamaan sinne mahtuu maksimissaan 30 henkilöä ja cocktail-illalliselle maksimissaan 50 henkilöä.

Meeting Room toimii loistavasti kokouspaikkana tiimi- tai osastopalavereille, kokouksille sekä kohtauspaikkana kun haluat kokoontua seurueinesi hetkeksi ennen tai jälkeen elokuvan nauttimaan tarjoiluista. Se on kooltaan sama kuin Sviitti, mutta varustelutaso on hieman eri.

Lisätietoa kokoustiloista löydät Finnkinon verkkosivuilta.

Yhteistyössä kanssamme toimii:

lumiere

matco

finnkino

Kun tuntuu, että ajatus ei enää kulje eikä kokous etene, voitte hetkeksi sukeltaa peliemme ihmeelliseen maailmaan hakemaan virkeyttä ja innovaatiota. Tunnin pelaamisen jälkeen on mukava jatkaa vielä kokousta, kun on saanut uutta virtaa. Pelin voi toki yhdistää myös kokouksen loppuun tai jopa ennen kokouksen alkua.

Mikä tilaisuutenne sitten onkaan, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin keksitään yhdessä teille sopiva ratkaisu.

Miten?

Yrityksille on laskutus mahdollista etukäteen sovittuna. Lasku voidaan toimittaa verkkolaskuna, PDF:nä tai postitse. Laskutusta varten tarvitsemme etukäteen yrityksen virallisen nimen, Y-tunnuksen, laskutusosoitteen (postiosoitteen ja sähköposti- tai verkkolaskutusosoitteen, sekä välittäjätunnuksen) ja mahdollisen viitteen (kustannuspaikka tms.). Laskutuslisä on 6,20€ (sis. alv. 10%).

Täytä alla oleva lomake, niin me otamme yhteyttä.

Sähköpostilla meidät tavoittaa osoitteesta: tennispalatsi@roomescape.fi 

Tiedustelut

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaehtomme.