Yrityksille

Milloin?

Tykypäivä, tiimipäivä, kick-off, kesäjuhlat, pikkujoulut, suunnittelupäivät, tiimipalkinto tai muuten vaan tekemistä isommalle ryhmälle…

Miksi?

Room Escape on loistava ohjelmanumero erilaisiin työhyvinvointipäiviin, työryhmien yhteenkokoamiseksi ja ryhmähengen lujittajaksi. Pakopeleissä pääsee valloilleen päättelytaito ja kommunikointi sekä erityisesti yhteistyö. Riemu ja ilo tehtävien ratkaisussa tarjoaa unohtumattomia kokemuksia koko porukalle. Ajantaju katoaa, kun aivonystyrät herätellään ajattelemaan asioita toisin.

Mitä?

Pelihuonevalikoimastamme löydät varmasti ryhmällesi mieluisan teeman. Kolmessa pelihuoneessamme erilaisia teemoja meillä on yhteensä kaksi kappaletta ja pelaajia niihin mahtuu maksimissaan 18 kerralla. Pelihuoneeseen on mahdollista varata myös lisäpulmana hauska arkkupulma, jonka sisällön päätätte itse. Voitte toimittaa arkkuun piilotettavaksi vaikka palkinnon hyvästä työstä tai kenties pientä neuvoa-antavaa. Lisätietoa niin pelihuoneiden teemoista kuin arkkupulmastakin löydätte sivulta pelihuoneet.

Mitä vielä?

Miltä kuulostaisi kokous upeissa maisemissa, herkullinen ruokailu, aivojumppa peliemme parissa ja jälkikäteen rentoutuminen sauna- ja allasosastolla? Hyvältä, eikö totta.

Naantalin Kylpylässä on 17 tilavaa kokoushuonetta, joihin mahtuu 10-450 osanottajaa. Huoneiden pohjapiirrokset ovat erilaiset, joten kaikenlaisiin tilaisuuksiin löytyy sopiva tila. Kylpylän välittömässä läheisyydessä olevissa Kristoffer-auditoriossa ja Maijamäen liikuntakeskuksessa voidaan järjestää ruokatarjoilu jopa 1000 hengen seurueille esimerkiksi messuille. Uusimmista uusin kokousteknologia voidaan järjestää erityistarpeiden mukaisesti.

Arvostetun Vuoden kokoushotelli -palkinnon kuusi kertaa voittanut Naantalin Kylpylä on luonteva valinta niille, jotka etsivät upeita tiloja ja toimivia järjestelyjä kokousten pitämiselle. Kokoustilojen lisäksi Kylpylä tarjoaa kokousvieraille monipuoliset majoitusvaihtoehdot, toiveiden mukaiset ruokailut, viihdettä ja aktiviteettimahdollisuudet.

Naantalin Kylpylässä elämys syntyy viimeistellystä kokonaisuudesta. Esimerkkejä paketeista hintoineen löydät kylpylän verkkosivuilta. Varaukset myyntipalvelusta numerosta +358 2 445 5100 tai sähköpostitse info@naantalispa.fi.

Yhteistyössä kanssamme toimii:

nlispa_logo_white

Mikä tilaisuutenne sitten onkaan, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin keksitään yhdessä teille sopiva ratkaisu.

Miten?

Yrityksille on laskutus mahdollista etukäteen sovittuna. Lasku voidaan toimittaa verkkolaskuna, PDF:nä tai postitse. Laskutusta varten tarvitsemme etukäteen yrityksen virallisen nimen, Y-tunnuksen, laskutusosoitteen (postiosoitteen ja sähköposti- tai verkkolaskutusosoitteen, sekä välittäjätunnuksen) ja mahdollisen viitteen (kustannuspaikka tms.). Laskutuslisä on 6,20€ (sis. alv. 10%).

Täytä alla oleva lomake, niin me otamme yhteyttä.
Sähköpostilla meidät tavoittaa osoitteesta: naantali@roomescape.fi

Tiedustelut

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaehtomme.