Pelihuoneet

Yleistä

Pelihuoneen nimi kertoo pelihuoneen teeman. Erinimisissä huoneissa on siis erilaiset pulmat ja erilainen tarina. Jos taas nimi on sama, on myös huone niin pulmiltaan kuin tarinaltaan samanlainen.

Pelihuoneissa ei ole mitään pelottavaa ja ne sopivat kaiken ikäisille. Alle 14-vuotiaita pelaajia emme kuitenkaan päästä keskenään pelaamaan sillä pulmat voivat tuntua hieman hankalilta ilman aikuisen avustusta.

Peliin ei tarvitse varautua etukäteen, riittää kun tulette avoimella mielellä ja iloisella asenteella. Jos ajatus lukittuna olemisesta jännittää, huoneissamme on turvalukot joiden avulla pääsee aina hätätapauksessa pihalle.

Ballpit Takeover

Uusi huone 2019! 

Leikkipaikan pahin kiusanhenki on pitänyt teitä pilkkanaan jo monta kuukautta. Nyt hän astui viimeisen rajan yli! Pekka on teljennyt kaikki lelut ja sulkenut jopa pallomeren. Tehtävänne on purkaa ansat ja palauttaa hauskuus takaisin.

The Detention

Korhonen on jo vuosia toiminut rehtorina ja nyt hän on vihdoin saanut tarpeekseen kurin puutteesta. On aika ryhtyä tositoimiin ja järjestää jälki-istunto jollaista vielä kukaan ei ole kokenut! Luokka näyttää tavalliselta, mutta Korhonen ei olekaan kuka tahansa… Jälki-istunto kestää tunnin, mutta luokalta pääsemisestä on turha haaveilla ennen kuin joka ikinen rästitehtävä on suoritettu oikein.