Pakopelit rovaniemellä

Rovaniemelle Cafe & Bar 21:n yhteyteen avattiin Room Escape -pakopelihuoneet syksyllä 2015. Moderni ja viihtyisä ravintola aivan Rovaniemen keskustassa tarjoaa mahtavat puitteet pakohuoneilemme. Pakohuoneita on yhteensä kaksi, kahdella eri teemalla, ja pelaajia paikalle mahtuu maksimissaan 12 kerralla.

Katso varauskalenterista vapaat peliajat. Kaikki pakohuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneissa ei ole mitään pelottavaa. Tilat eivät valitettavasti ole esteettömiä, joten pyörätuolilla pelaaminen ei onnistu.

Room Escape-pakohuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Tilaisuudesta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti. Tervetuloa viihtymään!

Pelihuoneet

Ballpit Takeover

Leikkipaikan pahin kiusanhenki on pitänyt teitä pilkkanaan jo monta kuukautta. Nyt hän astui viimeisen rajan yli! Pekka on teljennyt kaikki lelut ja sulkenut jopa pallomeren. Tehtävänne on purkaa ansat ja palauttaa hauskuus takaisin.

Varaa

The Detention

Korhonen on jo vuosia toiminut rehtorina ja nyt hän on vihdoin saanut tarpeekseen kurin puutteesta. On aika ryhtyä tositoimiin ja järjestää jälki-istunto jollaista vielä kukaan ei ole kokenut! Luokka näyttää tavalliselta, mutta Korhonen ei olekaan kuka tahansa… Jälki-istunto kestää tunnin, mutta luokalta pääsemisestä on turha haaveilla ennen kuin joka ikinen rästitehtävä on suoritettu oikein.

Varaa

 

 

Hinnasto

Ryhmäkoko 2-6 hlöä / pakohuone. Suosittelemme kuitenkin vähintään kolmea henkilöä. Kuutta pelaajaa isommat porukat voivat varata useamman pakohuoneen. Huomaathan, että varauskalenterista varautuu vain yksi pakohuone kerrallaan. Peli kestää enintään 60 minuuttia.

Hinnat per pelihuone

2 – 3 pelaajaa   75 €
4 – 5 pelaajaa 100 €
      6 pelaajaa 120 €

Alennukset

(vain paikan päällä maksettaessa)

  • Opiskelijat 5€ alennus normaalihinnasta maanantaista torstaihin, todistettava paikan päällä opiskelijakortilla. Ei voimassa arkipyhisin.
  • Aikuisten seurassa 7-17 vuotiaat 5€ alennus normaalihinnasta (mikäli yli 14-vuotiaat tulevat pelaamaan ilman aikuisia, hinta normaalin hinnaston mukaan).
  • 0-6 vuotiaat voi ottaa aikuisten mukaan maksutta.

Maksuvälineet

Käteinen, Visa, Visa Electron ja Mastercard. Yrityksille on mahdollista myös laskutus etukäteen sovittuna. Lahjakorttia voi käyttää osamaksuna peliin.

Smartum-, Edenred- ja TYKY-kulttuuri- ja liikuntasetelit (huom. kulttuuri ja liikunta, ei pelkät liikuntasetelit. Smartumin ja Edenredit kortit eivät valitettavasti käy maksuvälineenä).

Peruutukset

Mikäli joudutte perumaan peliaikanne, tehkää se vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Muutoin joudumme laskuttamaan 50€ jokaisesta käyttämättömästä pelihuoneesta.Suurempien ryhmien kohdalla sovimme peruutusehdoista tapauskohtaisesti.

Varauskalenteri

Haluatko jo tänään pelaamaan? Vapaita aikoja voit tiedustella puhelimitse suoraan toimipisteeltä. Rovaniemen tavoitat numerosta +358 44 027 0350.

Mikäli haluat tehdä varauksen vähintään 36 tunnin päähän, löydät vapaat ajat alta. Huomaathan, että voit varata vain yhden pakohuoneen kerrallaan, joten jos ryhmäkokosi on suurempi kuin kuusi pelaajaa, teethän useamman varauksen.

Poikkeusolot vaikuttavat yleisiin käytäntöihimme, mutta pelaamaan pääsee normaalisti varotoimia noudattaen. Seuraamme aktiivisesti hallituksen ja THL:n antamia ohjeistuksia ja reagoimme heti muutoksiin niiden vaatimalla tavalla. Tästä löydät päivittyvät ohjeistuksemme COVID-19-viruksen leviämisen estämiseksi.

Varausvahvistuksessa saatte vielä tarkemmat toimipistekohtaiset ohjeet.
Lisätietoja voitte kysyä sähköpostitse rovaniemi@roomescape.fi

Varaa aika

Yhteystiedot

Room Escape Rovaniemi
Cafe & Bar 21

+358440270350
rovaniemi@roomescape.fi

facebook instagram tripadvisor

Osoite
Rovakatu 21
96200 Rovaniemi

Yrittäjä
Juha Eskelinen
juha@cafebar21.fi

Olemme avoinna pelivarauksien mukaan.

Vapaana olevat peliajat näet varauskalenteristamme. Huomaathan, että verkkosivuillamme varauksia voi tehdä vain 36 tunnin päähän. Saman päivän varauksissa olkaa yhteydessä toimipisteelle.

Katso sijainti kartalla

Room Escape Rovaniemi  kartta