Room Escape Rovaniemi

Varaa

Rovaniemelle Cafe & Bar 21:n yhteyteen avattiin Room Escape -pakopelihuoneet syksyllä 2015. Moderni ja viihtyisä ravintola aivan Rovaniemen keskustassa tarjoaa mahtavat puitteet pakopeleillemme. Pelihuoneita on yhteensä kaksi, kahdella eri teemalla, ja pelaajia paikalle mahtuu maksimissaan 12 kerralla.

Katso varauskalenterista vapaat peliajat. Kaikki pelihuoneemme on  suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät  mukaan. Huoneissa ei ole mitään pelottavaa. Tilat eivät valitettavasti  ole esteettömiä, joten pyörätuolilla pelaaminen ei onnistu.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Tilaisuudesta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti. Tervetuloa viihtymään!

Varaa

Haluatko jo tänään pelaamaan? Vapaita aikoja voit tiedustella puhelimitse suoraan toimipisteeltä numerosta +358 44 027 0350.

Mikäli haluat tehdä varauksen vähintään 24 tunnin päähän, löydät vapaat ajat alta. Huomaathan, että voit varata vain yhden pelihuoneen kerrallaan, joten jos ryhmäkokosi on suurempi kuin kuusi pelaajaa, teethän useamman varauksen.

Varaa aika

#roomescape­roi