Yrityksille

Tykypäivä, tiimipäivä, kick-off, kesäjuhlat, pikkujoulut, suunnittelupäivät, tiimipalkinto tai muuten vaan tekemistä isommalle ryhmälle…

Miksi?

Room Escape on loistava ohjelmanumero erilaisiin työhyvinvointipäiviin, työryhmien yhteenkokoamiseksi ja ryhmähengen lujittajaksi. Pakopeleissä pääsee valloilleen päättelytaito ja kommunikointi sekä erityisesti yhteistyö. Riemu ja ilo tehtävien ratkaisussa tarjoaa unohtumattomia kokemuksia koko porukalle. Ajantaju katoaa, kun aivonystyrät herätellään ajattelemaan asioita toisin.

Mitä?

Kahdessa pakohuoneessamme on keskenään erilaiset teemat ja pelaajia niihin mahtuu maksimissaan 12 kerralla. Lisätietoa pakohuoneiden teemoista löydätte sivulta pelihuoneet.

Mitä vielä?

Ennen peliä voitte nauttia Cafe & Bar 21:n monipuolisesta tarjonnasta, niin peli luistaa paremmin. Voitte myös pelin jälkeen jäädä drinkeille tai maistaa Cafe & Bar 21:n itse tehtyä Gelatoa.

Mikä tilaisuutenne sitten onkaan, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin keksitään yhdessä teille sopiva ratkaisu.

Yhteystiedot ja laskutus

Yrityksille on laskutus mahdollista etukäteen sovittuna. Lasku voidaan toimittaa PDF:nä tai postitse. Laskutusta varten tarvitsemme etukäteen yrityksen virallisen nimen, Y-tunnuksen, laskutusosoitteen (postiosoitteen ja tarvittaessa sähköpostiosoitteen) ja mahdollisen viitteen (kustannuspaikka tms.).  Laskutuslisä on 6,20€ (sis. alv. 10%).

Täytä alla oleva lomake, niin me otamme yhteyttä.
Sähköpostilla meidät tavoittaa osoitteesta: rovaniemi@roomescape.fi

    Tiedustelut

    Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaehtomme.