Miltä kuulostaisi huikea työpaikka pakohuoneiden parissa? Haemme nyt Tampereen toimipisteellemme pelivalvojia, eli laita hakemus tulille tai vinkkaa kaverille työpaikasta!

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme hauskan työpaikan, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen! Työkaverit ovat huippuja ja ilmapiiri on rento. Työvuorot painottuvat pääosin viikonlopuille ja iltaan, joten tämä on oiva lisätienesti esimerkiksi opiskelijalle. Olemme työajoissa todella joustavia ja ymmärrämme hyvin muuttuvat elämäntilanteet.

Toimipisteemme sijaitsee Finlaysonilla 5. kerroksessa, josta löytyy yhdeksän laadukasta pakohuonetta, 2 neuvottelutilaa, kattoterassi sekä tietysti mukavat henkilökunnan tilat keittiöineen päivineen.

Millaisia tyyppejä haemme?

Hyvällä pelivalvojalla on työhönsä hovimestarimainen asenne ja kiinnostusta tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta pakohuoneista, kunhan kiinnostusta alaa kohtaan riittää. Pelisilmää ja pilkettä silmäkulmassa täytyy löytyä omasta takaa, sillä niillä selviät tilanteesta kuin tilanteesta! Työskentelet sujuvasti sekä yksin että ryhmässä. Hiljaisina päivinä olet oma-aloitteinen, mutta kiireen alla kunnon tiimipelaaja. 

Työ sisältää asiakkaiden kanssa rupattelua, pelien valvomista yksin tai yhdessä työkavereiden kanssa, varauskalenterin ylläpitoa ja kassalla työskentelyä. Toivomme sinulta näpsäkkää otetta työhön ja asiakkaisiin sekä reipasta ja iloista asennetta. Meidän asiakkaamme eivät ole pelottavia, päinvastoin, mutta toivomme sinulta luontevuutta isompienkin ryhmien edessä.

Pelivalvojalta toivomme:

  • täysi-ikäisyyttä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta (ei pakollinen)
  • kokemusta kassalla työskentelystä (ei pakollinen)
  • catering-kokemus ja hygieniapassi katsotaan eduksi

Lähetä avoin hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen aspa@roomescape.fi 5.9.2021 mennessä. Ilmoitamme haastattelukutsuista hakijoille 6.9.-7.9.2021. Haastattelut aloitamme 7.9.2021 ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä tai sopimuksen mukaan. 

Palkkaus MaRan TES:in mukaan. Lisätietoja työstä voit kysellä puhelimitse yrittäjä Ville Saloselta 050 5050210.