Löydätkö ryhmäsi kanssa avaimet pakoon?

Room Escape on Suomen suurin ja edistyksellisin pakohuonepeliketju. Valitse lähin kaupunkisi ja varaa aika.

 

Mikä ROOM ESCAPE?

Room Escape on tosielämän pakopeli, jossa ajan ja paikan taju katoaa ja pelin flow vie mennessään. Pulmia ja arvoituksia täynnä olevat huoneemme odottavat neuvokasta ryhmäänne ratkaisemaan niiden haasteet. Pakenemiseen tarvitset älyäsi, luovuuttasi ja loogista ajatteluasi. Pelihuoneemme soveltuvat kaiken ikäisille sillä niissä ei ole mitään pelottavaa tai fyysisesti vaativaa. Riittää, kun tulet pitämään hauskaa hyvällä asenteella ja tiimillä! Valitse kaupunkisi ja tutustu pelihuoneisiimme. Varaa peliaikasi ja pääset viettämään elämäsi hauskimman tunnin!

Ajankohtaista

31.3.2020 Lahjakorteista -20% ja uusi peli Tampereelle

Tampereelle on rakenteilla uutta pelattavaa kevään 2020 aikana ja kaikista lahjakorteista -20%! Pidennämme automaattisesti jo myytyjen lahjakorttiemme voimassaoloaikaa vähintään sen ajan, jonka joudumme olemaan suljettuina. Tämä pätee myös poikkeusolojen aikana myytäviin lahjakortteihin. Rakenteilla olevasta pelihuoneesta tiedotamme erikseen tilanteen salliessa enemmän.

Lue lisää

31.3.2020 Poikkeusolojen vaikutus aukioloihimme

Hallitus on 30.3.2020 jatkanut poikkeusolojen voimassaoloa kuukaudella 13.5. asti. Koska mitään rajoitteita ei ole purettu hallituksen toimesta, emme mekään voi muuttaa linjaamme. Pidämme toimipisteemme suljettuina yhteisen hyvän nimissä epidemian leviämisen hidastamiseksi. Olemme tehneet kaikki toistaiseksi mahdolliset toimet, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme tämän kriisin jälkeen. Olemme varautuneet toistaiseksi jatkuvaan liiketoimintamme keskeytykseen, joka kestää selvästi pidempään kuin hallituksen … Jatka lukemista: 31.3.2020 Poikkeusolojen vaikutus aukioloihimme

Lue lisää