UKK

Kuinka monta pelihuonetta Room Escape Tampereelta löytyy?

- Finlaysonilla on neljä pelihuonetta kahdella eri teemalla.
- Keskustorin toimipisteellä taas on kolme erilaista pelihuonetta.

Montako ryhmää voi pelata kerrallaan?

- Finlaysonilla voi yhtäaikaisesti pelata neljä ryhmää kerrallaan eli 24 henkeä.
- Keskustorilla pystyy pelaamaan kolme ryhmää kerrallaan eli 18 henkilöä.
Kaikkiaan Tampereella voi pelata 7 ryhmää samaan aikaan, eli pulmia mahtuu kerralla ratkaisemaan jopa 42 henkilöä. Olettehan meihin yhteydessä mikäli haluatte aloittaa pelejä samanaikaisesti.
Yllä mainittuja vielä isommat ryhmät mahtuvat tietysti pelaamaan peräkkäisinä aikoina.

Saako huoneeseen tulla enemmän kuin suositellut kuusi pelaajaa?

Suosittelemme enintään kuutta pelaajaa, jotta pelikokemus säilyy hauskana ja huoneessa mahtuu ratkomaan pulmia.

Miksi huoneissa ei voi aina aloittaa pelejä samaan aikaan?

Vastaanottotilamme ovat rajalliset, eikä niihin mahdu kymmeniä ihmisiä samanaikaisesti. Myöskin ohjeistus ennen pelejä ja huoneiden siivous pelien jälkeen vie oman aikansa ja tämän vuoksi pelien aloitusajat on porrastettu. Useampaa huonetta varattaessa, kannattaa kysyä mahdollisuutta pelien aloitusaikojen muokkaamiseen.

Miten peli maksetaan?

Peli maksetaan paikan päällä ennen pelin alkua. Maksun voi suorittaa seuraavilla maksuvälineillä: käteinen, Visa, Visa Electron, Mastercard, Tyky-tuotteet, Ticket ja Viriketuotteet ja Smartum -tuotteet (paitsi liikuntaseteli) sekä ePassi. Yrityksille on mahdollista myös laskutus etukäteen sovittuna. Lahjakorttia voi käyttää osamaksuna peliin.

Onnistuuko laskutus yrityksille?

Toki, kun etukäteen niin sovitaan. Lasku voidaan toimittaa verkkolaskuna, PDF:nä tai postitse. Laskutusta varten tarvitsemme yrityksen virallisen nimen, Y-tunnuksen, laskutusosoitteen (postiosoite ja sähköpostiosoite tai verkkolaskutusosoitteen sekä välittäjätunnuksen) ja mahdollisen viitteen (kustannuspaikka tms.). Laskutuslisä on 6,20€, sis. alv.

Onko huoneisiin ikärajaa?

Ikärajaa ei ole, mutta alle 15-vuotiaiden pelaajien toivomme osallistuvan aikuisen seurassa.

Sopivatko pelit lapsille?

Kyllä sopivat, aikuisen mukana. Lapsilla saattaa olla jopa aikuisia paremmat mahdollisuudet selvittää pulmia, koska lapset osaavat ajatella hyvin laaja-alaisesti.

Pitääkö peliin varautua jotenkin?

Avoimella mielellä, reippaalla asenteella ja hyvällä meiningillä! Laukut saa ottaa huoneisiin mukaan tai jättää lukollisiin kaappeihin odotustilassamme. Kengät pyydämme ottamaan huoneessa pois, mutta villasukkia saa tarvittaessa lainaan. Puhelimet saa pitää huoneessa mukana, mutta kaikenlainen tallentaminen on kielletty.

Alkoholi ja Room Escape -pelit

Huonepakoilu kuuluu usein iloiseen illanviettoon ravintolaillan ohessa. Meillä ei siksi ole nollatoleranssia alkoholin suhteen, mutta pidätämme oikeuden olla päästämättä päihtyneitä pelaajia huoneisiin.

Ovatko tilanne esteettömiä?

- Finlaysonin toimipiste on lähes esteetön. Tiloihimme pääsee hissillä ja kulku on esteetön. Itse pelihuoneissa pääsee liikkumaan, mutta joka sopukkaan ei valitettavasti esimerkiksi pyörätuolilla pääse. Onneksi kyseessä on joukkuelaji ja enemmän tarvitaan hoksottimia kuin fysiikkaa.
- Keskustorin tiloihin ei valitettavasti ole esteetöntä pääsyä.

Eri kaupungeissa on samannimisiä huoneita. Voimmeko pelata ne kaikki?

Samannimiset huoneet ovat pulmiltaan samanlaisia kaupungista riippumatta. Joten jos kaipaat revanssia, niin tervetuloa uusimaan!