UKK

Kuinka monta pelihuonetta Room Escape Rovaniemellä on?

Rovaniemellä on kaksi pelihuonetta kahdella erilaisella teemalla.

Montako ryhmää voi pelata kerrallaan?

Pystymme peluuttamaan kaksi ryhmää kerrallaan. Pulmia mahtuu siis ratkomaan yhtäaikaisesti 12 henkeä. Olettehan meihin yhteydessä mikäli haluatte aloittaa pelit samanaikaisesti. Tätä isommat ryhmät mahtuvat tietysti pelaamaan peräkkäisinä aikoina.

Saako huoneeseen tulla enemmän kuin suositellut kuusi pelaajaa?

Suosittelemme enintään kuutta pelaajaa, jotta pelikokemus säilyy hauskana ja huoneessa mahtuu ratkomaan pulmia.

Miksi huoneissa ei voi aina aloittaa pelejä samaan aikaan?

Vastaanottotilamme ovat rajalliset, eikä niihin mahdu useita ryhmiä samanaikaisesti. Myöskin ohjeistus ennen pelejä ja huoneiden siivous pelien jälkeen vie oman aikansa ja tämän vuoksi pelien aloitusajat on porrastettu. Useampaa huonetta varattaessa, kannattaa kysyä mahdollisuutta pelien aloitusaikojen muokkaamiseen.

Miten peli maksetaan?

Peli maksetaan paikan päällä Cafe & Bar 21:n tiskillä ennen pelivuoron alkua. Maksuvälineinä meillä käy käteinen, pankkikortti, Visa, Mastercard, Tyky-kuntosetelit, Smartum (poislukien Liikuntaseteli) tai lahjakortti. Yrityksillä on mahdollisuus sopia laskutuksesta etukäteen. Lahjakorttia voi käyttää osamaksuna peliin.

Onnistuuko laskutus yrityksille?

Toki, kun etukäteen niin sovitaan. Lasku voidaan toimittaa PDF:nä tai postitse. Laskutusta varten tarvitsemme yrityksen virallisen nimen, Y-tunnuksen, laskutusosoitteen (postiosoite ja tarvittaessa sähköpostiosoite) ja mahdollisen viitteen (kustannuspaikka tms.). Laskutuslisä on 6,20€, sis. alv.

Onko huoneisiin ikärajaa?

Ikärajaa ei ole, mutta alle 15-vuotiaiden pelaajien toivomme osallistuvan aikuisen seurassa.

Sopivatko pelit lapsille?

Kyllä sopivat, aikuisen mukana. Lapsilla saattaa olla jopa aikuisia paremmat mahdollisuudet selvittää pulmia, koska lapset osaavat ajatella hyvin laaja-alaisesti.

Pitääkö peliin varautua jotenkin?

Avoimella mielellä, reippaalla asenteella ja hyvällä meiningillä! Laukut saa ottaa huoneisiin mukaan tai jättää lukollisiin kaappeihin odotustilassamme. Kengät pyydetään ottamaan huoneessa pois, mutta villasukkia saa tarvittaessa lainaan. Puhelimet saa pitää huoneessa mukana, mutta kaikenlainen tallentaminen on kielletty.

Alkoholi ja Room Escape -pelit

Huonepakoilu kuuluu usein iloiseen illanviettoon ravintolaillan ohessa. Meillä ei siksi ole nollatoleranssia alkoholin suhteen, mutta pidätämme oikeuden olla päästämättä päihtyneitä pelaajia huoneisiin.

Ovatko tilanne esteettömiä?

Room Escape Rovaniemen tiloihin ei valitettavasti ole esteetöntä pääsyä.

Eri kaupungeissa on samannimisiä huoneita. Voimmeko pelata ne kaikki?

Samannimiset huoneet ovat pulmiltaan samanlaisia kaupungista riippumatta. Joten jos kaipaat revanssia, niin tervetuloa uusimaan!