Ryhmät

Tykypäivä, tiimipäivä, kick-off, kesäjuhlat, pikkujoulut, hallituksen vaihto, suunnittelupäivät, päällikköpäivät, tiimipalkinto tai muuten vaan tekemistä isommalle ryhmälle…

Room Escape on loistava ohjelmanumero erilaisiin työhyvinvointipäiviin, työryhmien yhteenkokoamiseksi ja ryhmähengen lujittajaksi. Pakopeleissä pääsee valloilleen päättelytaito, kommunikointi ja tärkeintä on yhteistyö. Riemu ja ilo tehtävien ratkaisussa tarjoaa unohtumattomia kokemuksia koko porukalle. Ajantaju katoaa, kun aivonystyrät herätellään ajattelemaan asioita toisin.

Hyvin tehdyn työn palkitsemisessa Room Escape toimii erinomaisesti, myös lahjakorttimme on toivottu palkinto!

Ryhmähinnat:

19 – 30 pelaajaa 20 € / henkilö
31 – 42 pelaajaa 19 € / henkilö
43+ pelaajaa 18 € / henkilö

Hinnat voimassa minimihuonemäärällä henkilömäärään nähden. Veloitamme toteutuneen mukaisesti. Sovellamme perushinnoittelua henkilömäärän jäädessä alle 19. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Cafe & Bar 21:n yläkerrassa on kaksi huonetta pelattavana, maksimissaan 12 henkilöä kerrallaan (2-6 henkilöä per huone). Mahdollista on myös varata aikoja peräkkäin tai koko toimipiste, jolloin vielä isommat ryhmät pääsevät kokeilemaan ratkaisutaitojaan. Silti aikaa ei kulu yhdeltä henkilöltä kuin reilu tunti.

Yrityksille on laskutus mahdollista etukäteen sovittuna. Lasku voidaan toimittaa PDF:nä tai postitse. Laskutusta varten tarvitsemme etukäteen yrityksen virallisen nimen, Y-tunnuksen, laskutusosoitteen (postiosoitteen ja tarvittaessa sähköposti) ja mahdollisen viitteen (kustannuspaikka tms.). Laskutuslisä on 6,20€.

Täytä alla oleva lomake, niin me otamme yhteyttä.
Sähköpostilla meidät tavoittaa osoitteesta: rovaniemi@roomescape.fi

Tiedustelut