Room Escape Rovaniemi

Rovaniemelle Cafe & Bar 21:n yhteyteen avattiin Room Escape -pakopelihuoneet syksyllä 2015. Moderni ja viihtyisä ravintola aivan Rovaniemen keskustassa tarjoaa mahtavat puitteet pakopeleillemme. Pelihuoneita on yhteensä kaksi, kahdella eri teemalla, ja pelaajia paikalle mahtuu maksimissaan 12 kerralla.

Rovaniemelle aukesi ketjumme ensimmäinen The Thief -huone. Muista kaupungeista poiketen, teema on jouluinen, sillä olemmehan kuitenkin joulupukin syntysijoilla. Toinen pelihuoneemme koki keväällä 2017 muodonmuutoksen ja The Office -huone vaihdettiin The Detention -huoneeseen. Näin myös Rovaniemellä pääsee nykyään hieman erilaiseen jälki-istuntoon.

Molemmat huoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneista ei siis löydy mitään pelottavaa. Tilamme eivät valitettavasti ole esteettömiä, joten kulku esimerkiksi pyörätuolilla ei onnistu.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tykypäivät, kaveri-illat, sadepäivän tylsät hetket tai ihan muuten vain saada aivonystyröille hieman haastetta. Voimme myös räätälöidä sinulle ja ryhmällesi sopivan paketin Cafe & Bar 21:n antimien kera. Kysy ihmeessä lisää erilaisista mahdollisuuksista, autamme mielellämme.

Tervetuloa viihtymään.

#roomescape­roi