Ryhmät

Tykypäivä, tiimipäivä, kick-off, kesäjuhlat, pikkujoulut, hallituksen vaihto, suunnittelupäivät, päällikköpäivät, tiimipalkinto tai muuten vaan tekemistä isommalle ryhmälle…

Room Escape on loistava ohjelmanumero erilaisiin työhyvinvointipäiviin, työryhmien yhteenkokoamiseksi ja ryhmähengen lujittajaksi. Pakopeleissä pääsee valloilleen päättelytaito, kommunikointi ja tärkeintä on yhteistyö. Riemu ja ilo tehtävien ratkaisussa tarjoaa unohtumattomia kokemuksia koko porukalle. Ajantaju katoaa, kun aivonystyrät herätellään ajattelemaan asioita toisin.

Hyvin tehdyn työn palkitsemisessa Room Escape toimii erinomaisesti, myös lahjakorttimme on toivottu palkinto!

Ryhmähinnat:

19 – 30 pelaajaa 20 € / henkilö
31 – 42 pelaajaa 19 € / henkilö
43+ pelaajaa 18 € / henkilö

Hinnat voimassa minimihuonemäärällä henkilömäärään nähden. Veloitamme toteutuneen mukaisesti. Sovellamme perushinnoittelua henkilömäärän jäädessä alle 19. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Naantalin Kylpylässä on kolme huonetta pelattavana, maksimissaan 18 henkilöä kerrallaan (2-6 henkilöä per huone). Mahdollista on myös varata aikoja peräkkäin tai koko toimipiste, jolloin vielä isommat ryhmät pääsevät kokeilemaan ratkaisutaitojaan. Silti aikaa ei kulu yhdeltä henkilöltä kuin reilu tunti.

Yrityksille on laskutus mahdollista etukäteen sovittuna. Lasku voidaan toimittaa verkkolaskuna, PDF:nä tai postitse. Laskutusta varten tarvitsemme etukäteen yrityksen virallisen nimen, Y-tunnuksen, laskutusosoitteen (postiosoitteen ja sähköposti- tai verkkolaskutusosoitteen, sekä välittäjätunnuksen) ja mahdollisen viitteen (kustannuspaikka tms.). Laskutuslisä on 6,20€.

Ehdot:

Ryhmävaraukset (19+ henkilöä): Vahvistakaa varausten toteutuminen viimeistään 14 vrk ennen peliaikaa. Vahvistamisen jälkeen mikäli joudutte perumaan peliaikanne tai muuttamaan huonemäärää, tehkää se vähintään 7 vrk ennen varattua aikaa. Muutoin joudumme laskuttamaan 50€ jokaisesta käyttämättömästä pelihuoneesta.
Täytä alla oleva lomake, niin me otamme yhteyttä.
Sähköpostilla meidät tavoittaa osoitteesta: naantali@roomescape.fi

Tiedustelut