Room Escape Naantali

Varaa

Naantalin kylpylän toiseen kerrokseen avattiin Room Escape pakopelihuoneet helmikuussa 2017. Pelihuoneita on yhteensä kolme, kahdella erilaisella teemalla, joten pelaamaan mahtuu kerralla jopa 18 henkilöä. Tule kokemaan mahtava elämys Naantalin upeisiin maisemiin. Hotellin palvelut ovat myös käytettävissä.

Katso varauskalenterista vapaat peliajat. Kaikki pelihuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneissa ei ole mitään pelottavaa. Pelihuoneisiin pääsee hissillä ja kulku on esteetön. Peliä ei pysty aivan yksin suorittaa pyörätuolista käsin, mutta onneksi kyseessä on joukkuelaji.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Tilaisuudesta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti. Tervetuloa viihtymään!

Varaa

Haluatko jo tänään pelaamaan? Vapaita aikoja voit tiedustella puhelimitse suoraan toimipisteeltä numerosta +358 50 331 0560.

Mikäli haluat tehdä varauksen vähintään 24 tunnin päähän, löydät vapaat ajat alta. Huomaathan, että voit varata vain yhden pelihuoneen kerrallaan, joten jos ryhmäkokosi on suurempi kuin kuusi pelaajaa, teethän useamman varauksen.

Varaa aika

#roomescapenaantali