Room Escape Naantali

Naantalin kylpylän toiseen kerrokseen avattiin Room Escape -pakopelihuoneet helmikuussa 2017. Vanhat kokoustilat saivat uuden elämän peliemme muodossa ja samalla myös pelihuoneemme saivat tilavan ja valoisan kodin Naantalin upeista maisemista. Pelihuoneita on yhteensä kolme, kahdella eri teemalla, ja pelaajia paikalle mahtuu maksimissaan 18 kerralla.

 

Pelien teemoiksi valikoitui kaksi sellaista, jotka oli jo entuudestaan todettu suosituiksi muissa kaupungeissa niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa. The Detention tuo mukavasti haastetta jo kokeneellekin pelaajalle ja näitä huoneita meiltä löytyy kaksin kappalein. Tämä mahdollistaa isommankin ryhmän pelaamisen samanaikaisesti ja miksei vaikka pienen kilpailunkin. Jättisuosion saavuttanut The Office ei myöskään jätä ketään kylmäksi.

Kaikki kolme huonettamme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneista ei siis löydy mitään pelottavaa. Pelihuoneisiin pääsee hissillä ja kulku on esteetön. Valitettavasti ihan joka sopukkaan ei pelihuoneessa esimerkiksi pyörätuolilla pääse, mutta onneksi kyseessä on joukkuelaji.

Room Escape -pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tykypäivät, kaveri-illat, sadepäivän tylsät hetket tai ihan muuten vain saada aivonystyröille hieman haastetta. Meillä voit yhdistää myös ruokailun tai vaikkapa allasosaston osaksi iltaasi. Kylpylän monipuolisesta valikoimasta löytyy muun muassa polttariporukoille valmiita paketteja, joihin voi tutustua Naantalin kylpylän sivuilla. Kysy ihmeessä lisää erilaisista mahdollisuuksista, autamme mielellämme.

Tervetuloa viihtymään.

#roomescapenaantali