Yrityksille

Milloin?

Tykypäivä, tiimipäivä, kick-off, kesäjuhlat, pikkujoulut, suunnittelupäivät, päällikköpäivät, tiimipalkinto tai muuten vaan tekemistä isommalle ryhmälle…

Miksi?

Room Escape on loistava ohjelmanumero erilaisiin työhyvinvointipäiviin, työryhmien yhteenkokoamiseksi ja ryhmähengen lujittajaksi. Pakopeleissä pääsee valloilleen päättelytaito ja kommunikointi sekä erityisesti yhteistyö. Riemu ja ilo tehtävien ratkaisussa tarjoaa unohtumattomia kokemuksia koko porukalle. Ajantaju katoaa, kun aivonystyrät herätellään ajattelemaan asioita toisin.

Mitä?

Pelihuonevalikoimastamme löydät varmasti ryhmällesi mieluisan teeman. Kolmessa pelihuoneessamme erilaisia teemoja meillä on yhteensä kaksi kappaletta ja pelaajia niihin mahtuu maksimissaan 18 kerralla. Pelihuoneeseen on mahdollista varata myös lisäpulmana hauska arkkupulma, jonka sisällön päätätte itse. Voitte toimittaa arkkuun piilotettavaksi vaikka palkinnon hyvästä työstä tai kenties pientä neuvoa-antavaa. Lisätietoa niin pelihuoneiden teemoista kuin arkkupulmastakin löydätte sivulta pelihuoneet.

Mitä vielä?

Pelihuoneiden lisäksi kauttamme saa varattua FellmanniCampukselta kokoustiloja, auditorion tai jonkin opiskelijoiden suunnittelemista oleskelu-/neuvottelutiloista. Nälkäisille tarjoutuu mahdollisuus ruokailla joko Ravintola Fellmanniassa tai parin korttelin päässä sijaitsevassa sporttibaari Seipäässä, josta löytyy myös sauna ja lukuisia pubipelejä. Pakopeliemme yhdistäminen kokoukseen pitää kaikkien osallistujien mielet virkeinä koko päivän, ja luo näin perustukset onnistuneelle tiimityöskentelylle.

Yhteistyössä kanssamme toimii:

sokos_hotel_lahti

Mikä tilaisuutenne sitten onkaan, ottakaa rohkeasti yhteyttä niin keksitään teille yhdessä sopiva ratkaisu!

Miten?

Yrityksille on laskutus mahdollista etukäteen sovittuna. Lasku voidaan toimittaa verkkolaskuna, PDF:nä tai postitse. Laskutusta varten tarvitsemme etukäteen yrityksen virallisen nimen, Y-tunnuksen, laskutusosoitteen (postiosoitteen ja sähköposti- tai verkkolaskutusosoitteen, sekä välittäjätunnuksen) ja mahdollisen viitteen (kustannuspaikka tms.). Laskutuslisä on 6,20€ (sis. alv. 10%).

Täytä alla oleva lomake, niin me otamme yhteyttä.
Sähköpostilla meidät tavoittaa osoitteesta: lahti@roomescape.fi

Tiedustelut

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaehtomme.