Room Escape Lahti

FellmanniCampukselle avattiin kaksi Room Escape -pakopelihuonetta joulukuussa 2015. Suosio oli sen verran suuri, että pian kaivattiinkin lisää pelattavaa ja jo keväällä 2016 avasimme kolmannen pelihuoneen. Valoisa ja avara rakennus monipuolisine palveluineen on mitä loistavan koti pakopeleillemme. Pelihuoneita on yhteensä kolme, kahdella eri teemalla, ja pelaajia paikalle mahtuu maksimissaan 18 kerralla.

Kahden ensimmäisen pelihuoneen teemaksi valikoitui Tampereella suosiota niittänyt The Office. Kaksi identtistä pelihuonetta mahdollistaa isommankin ryhmän pelaamisen samanaikaisesti ja miksei vaikka pienen kilpailunkin. FellmanniCampus sai myös ketjumme ensimmäisen The Detention -huoneen, joka tuo mukavasti haastetta jo kokeneellekin pelaajalle.

Kaikki kolme huonettamme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneista ei siis löydy mitään pelottavaa. Pelihuoneisiin pääsee hissillä ja kulku on esteetön. Valitettavasti ihan joka sopukkaan ei pelihuoneessa esimerkiksi pyörätuolilla pääse, mutta onneksi kyseessä on joukkuelaji.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tykypäivät, kaveri-illat, sadepäivän tylsät hetket tai ihan muuten vain saada aivonystyröille hieman haastetta.Yrityksille ja isommille ryhmille voimme rakentaa paketteja, kuten ruokailun ravintola Fellmanniassa. Tule kokemaan uusia elämyksiä hyppäämällä tunniksi flow-tilaan, jossa unohdat kaiken muun huoneen ulkopuolelta. Kysy ihmeessä lisää erilaisista mahdollisuuksista, autamme mielellämme.

Tervetuloa viihtymään.

 

#roomescape­lahti