Room Escape Lahti

Varaa

FellmanniCampukselle avattiin kaksi Room Escape -pakopelihuonetta joulukuussa 2015. Suosio oli sen verran suuri, että pian kaivattiinkin lisää pelattavaa ja jo keväällä 2016 avasimme kolmannen pelihuoneen. Valoisa ja avara rakennus monipuolisine palveluineen on mitä loistavan koti pakopeleillemme. Pelihuoneita on yhteensä kolme, kahdella eri teemalla, ja pelaajia paikalle mahtuu maksimissaan 18 kerralla.

Katso varauskalenterista vapaat peliajat. Kaikki pelihuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneissa ei ole mitään pelottavaa. Pelihuoneisiin pääsee hissillä ja kulku on esteetön. Peliä ei pysty aivan yksin suorittaa pyörätuolista käsin, mutta onneksi kyseessä on joukkuelaji.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Tilaisuudesta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti. Tervetuloa viihtymään!

Varaa

Haluatko jo tänään pelaamaan? Vapaita aikoja voit tiedustella puhelimitse suoraan toimipisteeltä numerosta +358 50 467 5942.

Mikäli haluat tehdä varauksen vähintään 36 tunnin päähän, löydät vapaat ajat alta. Huomaathan, että voit varata vain yhden pelihuoneen kerrallaan, joten jos ryhmäkokosi on suurempi kuin kuusi pelaajaa, teethän useamman varauksen.

Varaa aika

#roomescape­lahti