UKK

Kuinka monta pelihuonetta Room Escape Helsingistä löytyy?

Tennispalatsilta löytyy kolme uuden sukupolven pelihuonetta eri teemoilla olevaa pelihuonetta.

Montako ryhmää voi pelata kerrallaan?

Toimipisteessä pystymme peluuttamaan kolmea ryhmää kerrallaan. Pulmia mahtuu siis ratkomaan yhtäaikaisesti 18 henkeä. Olettehan meihin yhteydessä mikäli haluatte aloittaa pelit samanaikaisesti. Tätä isommat ryhmät mahtuvat tietysti pelaamaan peräkkäisinä aikoina tai molemmissa toimipisteissä.

Saako huoneeseen tulla enemmän kuin suositellut kuusi pelaajaa?

Suosittelemme enintään kuutta pelaajaa, jotta pelikokemus säilyy hauskana ja huoneessa mahtuu ratkomaan pulmia.

Miksi huoneissa ei voi aina aloittaa pelejä samaan aikaan?

Vastaanottotilamme ovat rajalliset, eikä niihin mahdu kymmeniä ihmisiä samanaikaisesti. Myöskin ohjeistus ennen pelejä ja huoneiden siivous pelien jälkeen vie oman aikansa ja tämän vuoksi pelien aloitusajat on porrastettu. Useampaa huonetta varattaessa, kannattaa kysyä mahdollisuutta pelien aloitusaikojen muokkaamiseen.

Miten peli maksetaan?

Peli maksetaan paikan päällä ennen pelin alkua. Maksun voi suorittaa seuraavilla maksuvälineillä: käteinen, Visa, Visa Electron, Mastercard, AMEX, Tyky-tuotteet, Ticket ja Viriketuotteet ja Smartum -tuotteet (paitsi liikuntaseteli) sekä ePassi (vain Tennispalatsilla). Yrityksille on mahdollista myös laskutus etukäteen sovittuna. Lahjakorttia voi käyttää osamaksuna peliin.

Onnistuuko laskutus yrityksille?

Toki, kun etukäteen niin sovitaan. Lasku voidaan toimittaa verkkolaskuna, PDF:nä tai postitse. Laskutusta varten tarvitsemme yrityksen virallisen nimen, Y-tunnuksen, laskutusosoitteen (postiosoite ja sähköpostiosoite tai verkkolaskutusosoitteen sekä välittäjätunnuksen) ja mahdollisen viitteen (kustannuspaikka tms.). Laskutuslisä on 6,20€, sis. alv.

Onko huoneisiin ikärajaa?

Ikärajaa ei ole, mutta alle 15-vuotiaiden pelaajien toivomme osallistuvan aikuisen seurassa.

Sopivatko pelit lapsille?

Kyllä sopivat, aikuisen mukana. Lapsilla saattaa olla jopa aikuisia paremmat mahdollisuudet selvittää pulmia, koska lapset osaavat ajatella hyvin laaja-alaisesti.

Pitääkö peliin varautua jotenkin?

Avoimella mielellä, reippaalla asenteella ja hyvällä meiningillä! Laukut saa ottaa huoneisiin mukaan tai jättää henkilökunnan valvontaan. Puhelimet saa pitää huoneessa mukana, mutta kaikenlainen tallentaminen on kielletty.

Alkoholi ja Room Escape -pelit

Huonepakoilu kuuluu usein iloiseen illanviettoon ravintolaillan ohessa. Meillä ei siksi ole nollatoleranssia alkoholin suhteen, mutta pidätämme oikeuden olla päästämättä päihtyneitä pelaajia huoneisiin.

Ovatko tilanne esteettömiä?

Helsingin toimipisteemme ei valitettavasti ole esteettömiä.

Eri kaupungeissa on samannimisiä huoneita. Voimmeko pelata ne kaikki?

Samannimiset huoneet ovat pulmiltaan samanlaisia kaupungista riippumatta. Joten jos kaipaat revanssia, niin tervetuloa uusimaan!