Kustomointi

Haluamme olla luomassa ikimuistoisia hetkiä juhlapäivinä, joihin kuuluu mm. polttarit, syntymäpäivät ja hääpäivät. Voimme räätälöidä pelejämme juuri päivänsankarille sopivaksi! Meille voi toimittaa lahjan, juhlajuomat tai vaikka polttarisankarin seuraavan tehtävän tiedot löydettäväksi.

Arkkupulma

Jotta tämä olisi mahdollisimman helppoa, olemme kehittäneet tätä varten loistavan lisätehtävän nimeltä Arkkupulma.
Pulmaa varten olemme teettäneet suomalaisen puusepän käsityönä Room Escape -arkun extrapulman kera ratkaistavaksi.

Arkkuun voi piilottaa lahjan tai sitä voi myös käyttää kylmälaukkuna, johon mahtuu jopa kahdeksan 0,33l kokoista tölkkiä tai kolme piccolopulloa 0,20l.
Arkun sisämitat ovat: korkeus 13cm, leveys 27 cm ja syvyys 14 cm. Mikäli haluatte nauttia neuvoa-antavat kylminä, juomat tulee toimittaa viimeistään edellisenä päivänä.

Arkkupulman hinta on 25€ (sis. alv) joka tulee pelihinnan lisäksi. Hintaan kuuluu yhden arkun käyttö valvotun ja ohjatun lisäpulman kera.

Muut toiveet

Voimme myös tehdä tilauksesta muitakin muutoksia, kuten esimerkiksi vaihtaa huoneessa olevien tehtävien kuvia päivän tarkoitukseen sopiviksi. Toiveesi voit esittää toimipisteillemme, niin selvitetään yhdessä miten voimme toteuttaa sen!

Veloituksetta

Ihan pienimmistä toiveista emme veloita mitään. Esimerkiksi meille toimitetun kirjekuoren laittaminen jo olemassa olevaan piiloon ei aiheuta lisäkustannuksia.

Kysy lisää henkilökunnaltamme!